Hayalet Sürücü
3,9

Xearon
Xearon

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Fragmana kanip sakin gitmeye kalkmayin fragmanda fil cok sisirilmiş cok sacma ve anlamsiz olmus cagede hic yakismamis ayricana yunus_khrmn filmin sonunda bende giseden parami istemeyi dusundum ama usendim kismet sanaymis :)) parami alabilirmiyim :))
volkanick
volkanick

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gerçekten vasat bir film.senaryo ,diyaloglar,kurgu dökülüyor.filmi izlemeden oy verenler sayesinde böyle yüksek bi nota sahip.öylesine izlenebilir.10/6,5
barfly-2
barfly-2

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
sadece görsel efekt başka birşey yok . ancak görsel efektler bile çok sık gördüğümüz türden. bir yenilik getirmemiş. oldukça sıradan!!!
fuku-44
fuku-44

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar ben filme girerken büyük beklentilerim vardı marvelin yaptığı filmleri genelde severim nicolas cage de sevdiğim oyuncular arasındadır ama bu film bence olmamış filme gidecekseniz büyük beklentiler içinde gitmeyin...
muhterzi
muhterzi

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok daha iyi olmasını umduğum ancak izlerken biraz hayal kırıklığına uğradığım film.. beklenti yüksek olmadan izlenmeli bence 7/10
questionmark-2
questionmark-2

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gayet başarılı bi anlatım.. bu tarz filmleri pek sevemesemde güsel bi anlatımla bi çizgi karakterin perdeye yansıması gayet başarılı olmuş... sevenlerin izlemesini tavsiye ederim..
yeehaa82
yeehaa82

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
eğlendim güzel vakit geçirdim ama karakter ve konu olarak spawn dan pek farkı yok oyunculuk açısından da cage süper diğerleri vasat
blake1978
blake1978

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Karizmatik bir karakter ama çok kötü bir film.. hikaye, senaryo ne derseniz çok sığ, tutarsız ve anlamsız ne yazık ki..
tcansiz
tcansiz

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
harika bir karakter, çok kötü bir senaryo ve dramatizasyon...marvelin en fazla dramaya açık karakteri bu olsa gerek.ne yazık ki Film kopuk kopuk ilerleyen sahneleri, 2.sınıf kokan replikleri ile izleyiciyi özellikle en başta konudan uzaklaştırıyor. bir yerlerden sam elliot girip durumu idare eder gibi oluyor ama nafile. Karakterler yüzeysel işleniyor, sanki iki ayrı film izleniyormuş duygusu veriyor, bir anda herşey çok basit şekilde olup bitiyor. Action filmlere susadığımız şu günlerde sadece 2-3 sahnedeki görsel doyum için gidilebilir. üzüldüm.çook üzüldüm :(
gkhn-eski-nazi
gkhn-eski-nazi

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ya cage’in bu filmde hiç işi yoktu bence oraya karizmatik kaslı bi adam koymaları daha ii olurdu.film güzel ama dediim gibi mendes’in yanına cage kesinlikle gitmemiş
suat7
suat7

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bilmiorum benim yorumum biraz ters gelebilir ama ben cage’in performansların hiç beğenmedim,özellikle ’’sanırım yeni yaptırmış’’ takma dişleri emanet gibi durmuş...karizmasıda çizilmiş yanii...film de beklediğimin altında bi yapıt!!!
berserk-2
berserk-2

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Filmden yeni çıktım fakat beklediğim tadı alamadım yine film çıkmadan verilern puanları abartı olmuş ben 10/7 anca eder diye düşünüyorum.Film bana göre kötü yanıysa kötü karakterlerin hemen yok olması fazla action yok konu bi anda bitiyor filmden cıktıktan sonra üstende fazla konuşulmuyo çünkü konuşulucak bir sey yok
Gorkem OZAY
Gorkem OZAY

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim ama verilen puanı hak etmiyor.mutlaka izlenmesi gereken bir film değil.hayal kırıklığına uğradım.
akselz
akselz

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
eğlenceli bi fantastik aksiyondu.izlemeye değer.nicolas cage yerine daha karizmatik biri olabilirdi..
Barlas Omay
Barlas Omay

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film fena değil.keyifli bir seyirlik.özellikle motor süper.ayrıca diğer sinema severlere daredevil in yönetmen kurgusunu tavsiye ederim.