Hayalet Sürücü
3,9

elferahu
elferahu

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence her zaman yapılan işe ve emeğe saygı duymak gerekir ne kadar beyenilmesede....bende beyenenlerdenim çokda iyi olmuş nicholas kendi tarzı olmadı halde rolunu çok iyi başarmış.Film güzeldi çizgi romanın konusu degişmeden özüne sağdık kalarak yapılmış bir film.Yönetmeni ve oyuncular tebrik ederim bir film sever olarak :)
finallyfree89
finallyfree89

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
güzel işlenmiş bir senaryoydu fantastik bilimkurgu filmi olmasına rağmen.Bir çizgi romandan alıntı olmasını etkisi var tabiki bunda da ama ben beğendim havada kalan bir senaryo değil hatta devam filmi çok rahat çekilebilecek bir film
porta2000
porta2000

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence film seyretmeye deger... nicolas gage her zamanki gibi rolunun hakkını veriyor. seyredinn...
sevgiyamak
sevgiyamak

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Çok iyi bir film.İlk biraz gerilimleri var sonlara doğru gerilim artıyor ama bu filmi gerilim tamamlıyor
yasoergin
yasoergin

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
İlk önce Cage basrol oldu dıyınce sasırmıstım ama fılmı ızleyınce gorduk kı super oynamıs.Fılm zaten super;eglenceli fantastik tek kelımeyle harıka mutlaka gıdın gorun derım..
gurkanakkaya
gurkanakkaya

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmi bir kere beğendim onu başta belirteyim...beğenmeyenleri anlayabiliyorum...herkese göre bir film değil hani...bazen sıkıcıda olabiliyor...gerek görsel,işitsel efektler...gerek atmosfer yaratımları harika...hele o şeytanlara bayıldım doğrusu...senaryo çok kötü...ama görselliğin muhteşemliğinden pek fazla düşündürmüyor...sonuç olarak zevkli bir film...son bir söz:keşke kuru kafa'yı daha iyi yapsalarmış :(....
krub
krub

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filim bence fantastik severler için iç açıcı ama duyugsal filim ve türevlerini sevenler sakın gitmesin ziyan olurlar...
Siyah
Siyah

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Nicolas Cage "Wild at Heart"taki gibi oynamış, bence çok da iyi etmiş, pek sevimliydi. Başroldeki kadının artık perdede memeleri dışında da varolabilmesini diliyoruz. "Sinema eleştirmeni" tabir olunan kişilerin "hoş bir seyirlik" diyeceği türden.
delicewatt
delicewatt

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filme girmeden önce filmden ne bekliyorsam hepsini aldım. öyle ki nicolas cage bu filmde benim beklentilerimi aşmış çok çok iyi oturmuş karaktere. olması gerektiği gibi bir uyarlama, ben kendi adıma müthiş keyif aldım filmden.
mazurka92
mazurka92

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
oldukça etkileyici, sürükleyici ve hareketli bir film...fantastik tarzın fanatikleri bu filme bayılacaksınız...
mertalgan
mertalgan

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Sinemada izlemek için ideal bir film.Mükemmel bi aksiyon. Bu türü sevenlere tavsiye ediorum.9/10
kurtlar-vadisi500
kurtlar-vadisi500

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ghost rider ın 2 özelliğini seviyorum.1-)kehanet bakışı.2-)zinciri ile adamı bağlama.bi de mehpistoyu biliyorum.normalde koskocaman kıpkırmızı draculaya benzeyen bir yaratık.
adamper
adamper

21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
görsel efek olarak hoş.senaryo olarak boş bir film.
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
görsel efecktlerle sinemayı zangır zangır titreten acaba gerilim filminemi geldim diye düşündüren o anlık tat veren çıktıktan sonra üzerinde hiç bir yorum yapamayacağınız ne bir şey kazandıran ne de bir şey kaybettiren tamamiyle hayal gücününüze hitap eden fantastik bir film
onnour2790
onnour2790

20 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film gerçekten de çok güzeldi,seyir zevki var herşeyden önce!bence vizyon filmleri arasında mutlaka seyredilmesi gereken bir film,marvel hayranlarına önemle duyrulur:)