sirriozdemir
17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filme gittim. gerçekten müthiş 10 numara bir film konusu çok sağlam. görsel efekler harika ötesi fragmandan daha öte oyuncular gerçekten çok iyi iş çıkarmış.gidin görün derim.
Nicholas Cage...Fazla söze gerek yok aslında ama Wickerman'de beni gerçekten hayal kırıklığına uğratmıştı...Ghost Rider'ı izleyince Wickerman'i unuttum bile.Bence bu karaktere en iyi oturabilecek adamlardan biriydi Cage ve rolünün tam anlamıyla hakkını vermiş.Filme girmeden önce filmle ilgili hiçbir ayrıntıdan haberim yoktu ve iyi bir sinema takipçisi olmama rağmen nasılsa bu filmi daha önce duymamıştım,bi kaç yerde bahsedildiğini falan hatırlıyorum ama izlemeyi düşünenmiştim açıkçası.Neyse gelelim filme;zaten film başlarken "Marvel"'i gördüğümde koltuğumda daha rahat ve keyifli oturdum,sürekli aksiyon yaşanan filmlerden hoşlanmadığım için G.R.'daki aksiyonun kıvamı hoşuma gitti doğrusu.Eva Mendes...O ne güzel bi kadın öyle,zaten hep sevmişimdir ama nedendir bilmem onu hiç bir aktrist olarak göremiyorum ve bu yüzden ona karşı hep ön yargılı oluyorum.Yine de olmasaydı keşke diyemiycem,fena değildi.Bu filmi izleyin bence arkadaşlar,gerçekten buna değer...
Bir çizgiroman uyarlamasından bekleyebileceğim herşeyi aldığım bir film oldu.Senaryosu, Cage'in karizması, Mendez'in güzelliği, Rider'ın dehşeti ve filmdeki mizahi öğeler çok hoştu.Özel efektler yerinde ve dozunda kullanılmış.Kısacası bir Nicolas Cage hitiyle daha karşı karşıyayız.Yıllar sonra, onun en güzel filmlerinden bahsederken, listede bu da olacaktır...Face Off, City of Angels, Gone in 60 Seconds, The Rock, Con Air, National Treasure, Ghost Rider.... :)
Bana göre harika olacak, diğer "MaRVeL" karakterlerini belki geçemez fakat onların en zor durumlarında kurtarıcı rolünde "Ghost Rider" ortaya çıkıyordu... Bu karakteri satrançta vezire benzetiyorum...
Nicoles Cage karaktere çok iyi oturmuş olması ve Spawn gibi bir senaryo görüyoruz, bu iyi mi tabiki iyi. Güsel bir film olmuş lakin ülkemize neden geç geldi bir türlü anlayamadım. Aksiyon, hız, alevlerle savaş, sevgi, türü sevenler için muakkak görülmesi gereken bir film.
aslına bakacak olursanız ben realist filmleri daha çok severim.süper kahraman filmlerine maksat emek harcanmş ortada bir yaratıcılık var diye giderim.ghost rider gibi daredevil'in düşmanıyken sonradan tek bir karakter haline getirilmiş bir kahraman ne kadar tutar bilmem ama spider man gibi marvel'in güçlü karakterleriyle yarışması söz konusu değil. izleyip görecez!
bence marvelin bu kahramının konusu çok ilgi çekici zaten bu filmi yapabilmek için bilgisayar kullanmak şart kim oynarsa oynasın bence öle olucaktı we N.cage bu röle çok yakışmış her hareketiyle filme farklı bi renk getirmiş onu bide böle görelim ilginç bi deneyim olcak.:-)
Açıkçası marvel çizgiromanları içinde zamanına ait en kaotik senaryolara sahip olan bir çizgiromandır, Ghost rider. Zamanının spawn'dır açıkçası ben heycanla bekliyorum.Dilerim ki senaryo sağlam olur ve Nicholas Cage iyi bir oyunculuk sergileyip bütün izleyicilerin hayran olacağı bir Ghost Rider olur. Umarım sırada Thor vardır çünkü marvellin en iyi karakterlerinden biridir Thor.
fragmanından da gördüğüm kadarıyla özellikle de, daha önceden takip edenlerin merakla beklediği, iyi gibi görünen, ayrıca yaşına rağmen, böyle zor bir rolün başarıyla kalkmasını beklediğim, holywood'un en iyi oyuncularından birisi olan nicholas cage'in performansını da merakla bekliyorum. iyi gibi görünüyor, ama tamamını izlemeden olmaz sağlam bir yorum... bekleyelim görelim...
Çizgi romandan uyarlanma filmleri çok severim nicolas cage inde bu kategori içinde bi süper kahraman olmasıda beni mutlu etti ( en sevdiğim oyuncudur kendisi ) sabırsızlıkla bekliyorum... keşke Brad pitt, Jonny depp gibi oyuncularıda böle süper kahraman olarak görsek filmlerde
filimin fragmanına bakılırsa film baya iyi özellikle notarla yapılan atlayıştan sonraki düşüş için dublore baya acıdım umarım film beklentilerimi boşa çıkarmaz çünkü film sır gibi saklandı genelde bu kadar saklanan filmler iyi olmaz ama bir nicholaas cage haastası olarak gidilir herkese iyi seyirler
benim en sevdiğim kahramanlardan biridir hiç böle bi çizgi romanını filan okumadım ancak fantastik 4 lünün çizgi filminde galactus u devirmişti ordan snra çok sevmiştim bir de hulk un çizgi filminde hulk u gebertiordu az kalsın çok güçlü güzel bi film olacağı kanaatindeyim