erhangeldec
15 Mart 2007 tarihinde eklendi
çarpık bir çizgi roman karakterini tekrar canlandırabilecek çok az oyuncu vardır bunlardan biride cage.çizgi roman uyarlamaları devam ettiği sürece sinema dünyasının anti kahramanları tükenmeyecek gibi vasat ama eğlenceli bir film.
mükemmel bir film.espiri,korku,gerilim,heyecen,macera.aşk hepsi var.filme bugün gittim.yani bu yorumu sıcağı sıcağına yazıyorum.n.cage ve eva mendes iyi bir ikili olmuşlar.devamı gelecek filmin galiba.
Son olarak bende dostlarla 'Ghost Rider - Hayalet Sürücü' ye gittim...Nicolas Cage abimize saç ekmeleri değişik bir hava katmış :D Sonunda bir çizgi-roman uyarlamasında rol almayı başaran (daha önce Spider-Man’de Green Goblin,Constantine ve Superman’de oynamak için çok istekliydi) Nicolas Cage sonunda muradına erdi tabir-e caizse! Filmde Cage’in büyük hayran olduğu Rock’n Roll efsanesi Elvis Presley (daha önce kızı ile evlenmişti) ile kült film 'Easy Rider' a hoş göndermler var...Çizgi romandaki gibi fazla karanlık bir atmosfer beklemeyin ama eğleneceğiniz garanti ve son bir not müziklere dikkat...Yönetmen bir önceki 'DareDevil-Korkusuz' da Evanescence grubunu ve parçaları 'Bring Me To Life' ile 'My Immortall' parçalarını meşhur etmişti...
film inanılmaz....bilim kurguyu hiç sevmememe karşı bu filme BA YIL DIM! kaçırmayınn...heyecan, aksiyon, müthiş efektler, mükemmel oyunculuk, nefes kesen bir film, daha ne olsun!
ben hayatımda böyle harika bi film görmedim aslında nicolas cage bütün filimleri güzel ama bu daha ii izlemeyenler mutlaka izlesin bu filmi bekliodum ve ilk çıktığı cuma günü izledim izlediğime ise diğdi ve on kere daha izlerim bence herkes böyle film çıkarsa ii olur şimdi ise spider man 3 bekliyorum inşallah oda güzel olurda ghost rider gibi
kesinlikle süper efektlerle dolu harika bir film.nicolas cage pek sewdiğim bi aktor deildir.fakat bu filmdeki performansını çok beğendim.ayrıca sürücünün şeklini şemalini çok güzel ayarlamışlar.