09tekke
8 Mart 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir film.espiri,korku,gerilim,heyecen,macera.aşk hepsi var.filme bugün gittim.yani bu yorumu sıcağı sıcağına yazıyorum.n.cage ve eva mendes iyi bir ikili olmuşlar.devamı gelecek filmin galiba.
film aslında güzel di çok güzeldi konu bakımından fena sayılmaz oyuncular desen zaten süperlerdi nicolas ve eva.izlerken biran bile gözümü ekrandan ayırmadım film su gibi akıp geçti izleyin pişman olacağınızı sanmam
kesinlikle süper efektlerle dolu harika bir film.nicolas cage pek sewdiğim bi aktor deildir.fakat bu filmdeki performansını çok beğendim.ayrıca sürücünün şeklini şemalini çok güzel ayarlamışlar.
Son olarak bende dostlarla 'Ghost Rider - Hayalet Sürücü' ye gittim...Nicolas Cage abimize saç ekmeleri değişik bir hava katmış :D Sonunda bir çizgi-roman uyarlamasında rol almayı başaran (daha önce Spider-Man’de Green Goblin,Constantine ve Superman’de oynamak için çok istekliydi) Nicolas Cage sonunda muradına erdi tabir-e caizse! Filmde Cage’in büyük hayran olduğu Rock’n Roll efsanesi Elvis Presley (daha önce kızı ile evlenmişti) ile kült film 'Easy Rider' a hoş göndermler var...Çizgi romandaki gibi fazla karanlık bir atmosfer beklemeyin ama eğleneceğiniz garanti ve son bir not müziklere dikkat...Yönetmen bir önceki 'DareDevil-Korkusuz' da Evanescence grubunu ve parçaları 'Bring Me To Life' ile 'My Immortall' parçalarını meşhur etmişti...
arkadşlar filmin fragmanını izleye bildim sadece cünkü benim oturduğum herde filmler gec geliyor hayalet sürücü cok güzel ama fragmanınıizledim sadece bu cuma gösterimde olacak benim oturduğum yerde ben gazi osman paşada oturuyorum
bence bu film anormal ötesi bi şey bu filme gittiğimde zaen bu kadar iyi bi film çıkıcağını biliyordum ben bu filmi izlerken kendimi bir sürücüymüş gibi hissettim bu filme insan kendini kaptırıyor insan bu filmi izlerken bu filmin hiç bitmemesini isiyo şu sıralada çok fazla sinema salonunda olmasada hala bi kaç sinema salonunda bi filmi gösteriyolar mulaka gidin eğer sinema salonunda bulamassanız cdsini alın ama mutlaka izleyin bence izledikten sonra sizde anlıycaksınız neden bu kadar övdüğümü bu filmi ama cdde izlemek asla sinemada izlemek gibi olmuyor