Simone

metalstein
metalstein

10 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
süper film bence..al pacino son zamanlarda baya yaşlandı vede yaşlı da gözüküyo ama bu filmde çok karizma yine süper herif..
toxicty
toxicty

4 Eylül 2005 tarihinde eklendi
kesınlıkle ızlenmesı gereken bı fılm , güsellll
pini-2
pini-2

20 Ekim 2002 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzel bir filmdi en sonu çok hoştu ve çocuğun isminin Chip olması :) Çok hoş bir film.
ozge-tun777
ozge-tun777

31 Ocak 2005 tarihinde eklendi
ÇOK EĞLENCELİ WE İLGİNÇ BİR FİLM.İZLEYİN BİRŞEY KAYBETMEZSİNİZ AKSİNE EĞLENİRSİNİZ.
NOT:AL PACİNO MÜTHİŞSİN!...
Kanalizasyon-Kurbany
Kanalizasyon-Kurbany

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
o iyi, hep iyi (:hakikaten değişik bir film.
hangman23
hangman23

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
8/10
bu puan bu tür bir film için fazlasıyla yeterlidir.oldukça eğlenceli bir filmdi.
oguzkaan-boga
oguzkaan-boga

14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filmin konusu Al Pacino'yu geçmiş gerçekten...
megstory
megstory

15 Haziran 2005 tarihinde eklendi
rachel roberts’ı bu filmden sonra bir çok filmde görmeyi hayal etmiştim aslında bunun olacağına inanıyordum ama nedense olmadı. filmin müzikleri haricinde her şey çok iyi. filmin müziği bana müfreze’nin müziğini hatırlattı. diğer oyuncular da üzerine düşeni yapmışlar. konusu ise çok ilginç gerçekten. izlenmesi gereken bir film.
amazonta
amazonta

18 Ekim 2002 tarihinde eklendi
Eğer Truman Show'dan çıktıktan sonra etrafınızdaki herkesin birer oyuncu olduğu paranoyasına kapıldıysanız, bu filmden sonra da acaba Penelope Cruz gibi bir güzellik de sanal olabilir mi paranoyasına kapılabilirsiniz.
Film genel itibariyle başarılı, bazen "eee şimdi nasıl çevirecek lafı, durumu nasıl kurtaracak" diye düşünürken, Al pacino'nun müthiş oyunculuğu bile kurtaramıyor sizi sıkılmaktan... Hele konser sahnesi, insana "bu kadar da olmaz" dedirtiyor.
FilmEkimi'nin başladığı şu günlerde, festival filmlerine tercih edilesi bir film değil. Ama yine de gidilesi, görülesi bir film. Bu arada Winona Ryder'ı azıcık da olsa filmde görme imkanımız oluyor.
hiko87
hiko87

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
tarzı çok farklı ve bence çok güzel bir film ben beğendim bari şimdi ve son zamanlarda yapılan bir çok filmden çok daha komik ve güzel
al pacinoda bence filmde çok iyi oynamış ne yani al pacino yu her filmde mafyavari bir karakterde görmekmi zorundayız bence çok güzel oynamış film çok güzeldi herkese hitap edecek tarzda bir film herkese tavsiye ederim...
lustral91
lustral91

16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Puana aldanmayın ve izleyin derim..çok güzel bir filmm
wemmo
wemmo

14 Ekim 2003 tarihinde eklendi
Al Pacino'nun performansı ile Rachel Roberts'ın güzelliği için bu film izlenilir
m-guney53
m-guney53

31 Ocak 2005 tarihinde eklendi
bence süperrrrrr
yankeez
yankeez

13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en yaratıcı filmlerden biriydi