Her ne kadar kötü elestiriler yazilsa da;film kaliteli aksiyon sahneleri,abartili olmayan fantastik ögeler,tadinda komedi unsurlari barindiriyor.Bu haliyle zaten çok fazla alternatifi yok.Bana biraz Batmani hatirlatti.Izleyenin pisman olacagini sanmiyorum...6,5/10
Komedi , aksiyon tarzını sevenler için oldukça eğlenceli, hatta Karamaske filmini izlediyseniz ve uzakdoğu tarzı dövüş filmlerinide seviyorsanız, bu filmide seversiniz.Ben keyifle izledim.Tamda tahmin ettiğim gibi çıktı.Çok süperde diyemem ama izlersenizde verdiğiniz paraya üzülmezsiniz. 10/6 belki 7 :) .
Beyazperde.comun özel gösteriminde izleme fırsatı buldum...Beyazperde.coma çok teşekkürler..Film izleyiciyi sürüklüyor...Britt ve Kato karakterlerinin maceralarını koltuklarınıza yapışarak izleyeceksiniz....Özellikle Katonun yetenekleri görülmeye değer..Ayrıca filmde Soysuzlar Çetesi filmininde oynayan ve Oscar kazanan Christoph Waltz oynuyor...Filmin türünde komedi yazmıyor ama unutulmuş olabilir..