Hayatımda izlediğim en iyi filmlerin başında geliyor.Copollo gerçekten çok akıcı ve etkileyici çekmiş filmi.Filmin kahramanı Mickey Rourke ise olağan üstü bir performan göstermiş bence.Mutlaka izlemeniz gereken filmlerin arasına koyun bence.10/10
hayatımın filmlerinde birisi.. nuhteşem oyunculuk ve kurgu var filmde.. zaten bir filme coppola ismi gecerse yeterlidir..ayrıca oyuncu seçimine hayran kalmamak elde değil..
francis ford coppola'nın 1983 yılında düşük bir bütçeyle çektiği siyah beyaz şaheseridir.filmde renkli görülen tek şey balık hayvanlarıdır.coppola gibi bir sinema dehasının yönettiği bu filmin kadrosu da en az bu kadar iyidir.mickey rourke, nicolas cage, matt dillon, laurence fishburne gibi sağlam oyuncuların oynadığı filmde mickey rourke oynadığı the motorcycle boy rolü ile sinema tarihinin belkide en karizmatik kişiliğini ortaya çıkarmıştır.
bitirilip bitirilip izlenesi sağlam bir filmdir.filmde çete savaşları metaforunda aile kurumuna daha da özelde abi-kardeş ilişkilerine sert bir bakışla bakılmıştır.
bu siteyi 5-6 senedir takip ediyorum ama bu ilk yorumum çunku bu filmin bende ayrı bir yeri var bu filmi izlemiyenler çok şey kaçırıyo bir filmdeki en karizmatik karakter bu filmde napın edin bu filmi izleyin
Francis Ford Coppola nın şaheserlerinden biri.gençlik filmi yapılacaksa işte böyle yapılmalı dedirtiyor.mickey rourke, canlandırdığı motorcycle boy karakterinde beyazperdenin gördüğü en iyi performanslardan birini sergiliyor.görülmesi ve hissedilmesi gereken filmlerden.
İzlediğim en iyi filmlerden ilk beşimde hala bu tarz film yapilmamasi oyuncuların yönetmenin mükemmel oluşu ve Mickey Rourke sinema tarihinin en karizmatik karakterine imzasını atmış efsanelerde yerini almıştır.her izlediğimde gözyaşlarıma hakim olmadığım ender filmlerden. Ford Coppola buyuksun