Örümcek
3,7

cnksy
cnksy

6 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten müthiş bir oyunculuk ama bir o kadarda bana göre gereksiz bir film,bu filmi çok büyük hayallerle alıp dvd koleksiyonuma koydum ve aynı hesvesle filmi izlemeye başladım film ağır olmak konusunda 2001 ile yarışacak cinsten yani,neyse dedim açılır film 6. his filmindede sıkıcılıktan ilk bölümde sinemadan çıkıcaktım sıkıcı filmler sonlarıyla kendini sevdiri dedim ama ama.....Bu kadar eleştirmemin sebeplerinden bir taneside bu filmi almama sebep bir sinema dergisi,ilk dergide gördüm filmi ve dergide bu filme yapılan övgüler inanılmaz dercede öyle böyle değil yani,verdikleri notta 5 tane yıldız yani 5 yıldızın karşılığı dergide baş yapıt anlamına geliyor.5/10 iyi seyirler.
odinhan
odinhan

31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Psikolojik gerilim filmlerine hayranlık duyan biri olarak nedense sevemedim bu filmi.Güzel ve anlamlı bir final sahnesi için katlanılamaz bir yüz dakika ile karşı karşıya kalıyorsunuz.Sonuç olarak bu türe ilginiz varsa denemeye değer ama action istiyorsanız en uzak durmanız gereken filmler listesinin ön sıralarında bir film spider.10/5