sevankonu
13 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
abi tamam adam uğraşmış filmi yapmak için efektmiş falan bilmemne onlar güzel. Ama şöyle çok önemli bir yön daha var peter parker örümcek adama dönüştüğü zaman kollarından ağ fırlatmıyor otomatikman hemen. Oturuyor peter abimiz kartuşlarını kendi yapıyor ağların bakın burası öenmli neden diyeceksiniz çünkü örümcek adamın olayı bu zaten zeka,akıl,bilim. Örümceğin karşısına gelen ve gelecek olan bütün düşmanlarına bakın %90'ı örümcekten daha kuvvetli ve daha da güçlü. Örümcek hepsini zekasıyla altediyor ah ah çok büyük hata bence bilmiyorum arkadaşlar bana katılan var mı ??? herkesin bakışı ve fikri değişik tabi... kalın sağlıcakla sayın ve sevgili sinemasever kardeşler...
Fİlmin sadece ve sadece Who Am I? la başlayan ve gökdelenlerin arasında zıplayıp uçan bölümde zevk aldım. Oraya kadar hayal kırıklıklarıyla dolu şişirilmiş bir filmdi ama sadece o son sahne için film seyredilebilir. Zaten yönetmen işin farkında ki filmin sonuna böyle bir sahne koymuş...
Bu filme gitmekte belli engeller sebebiyle geç kaldım ama görmeden gidemezdi :)Film bir süper kahraman filmi.Hani şu insanın-tanrısal güçlere erişme istemi-zayıf noktasından vuran cinslerden.Böyle olunca ne olacağı zaten açık seçik ortada.Fakat biz bunu seviyoruz yani ne olacağı belli de olsa örümcek adamın kahramanlık hikayelerini seyretmeyi seviyoruz .Amerikadaki gibi bizim gişelerde de muazzam bir başarı yakalayacağa benzeyen film tam sinema kavramının amaçlarını dolduran türden.Bir sinemaya niçin gidilir sorusunun bütün cevapları var filmde.Neyse uzatmayayım film güzel efektlerin de güzel olmasını beklerdim ama değil bazı yerlerde örümcek adam 'simülasyonu' apaçık belli ediveriyor kendini.Senaryoda da eksikler yok değil ama yönetmenin kötü bir iş yaptığını da kimse söyleyemez.Tobey Maguire rolüne yakışmış Willem Dafoe’de vasatın üstünde.Her halükarda cüzdanları hedefleyen bir gişe filmi.Kapitalizmin son numaralarından.Eğlencelik patlamış mısırlık bir film.Gidilir..Bol sinemalı günleeer
arkadaslar bu filmde seneryo,iyi oyuncu falan aranmaz(lafım sana john doe ). böyle filimleri izlersin ve 2 gün sonra aklına bile gelmez böyle filimler sahaser olamaz!!! acımazca elestirmenin anlamı yok ii bir seyirlik, ve cok eylenceli iste okadar !!!!!!!!!!!!
fragmanı az evvel izledim görüntü efektleri çok yapmacık yer yer animasyon havasındaydı filmin geneline nasıl serpiştirlmiş bilmiyorum ama pek gerçekci gelmedi ha elbisesi de amma havalıydı yaniii