Örümcek-Adam
4,3

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Serinin en iyisi hâlâ bu derim...
jamesbond-2
jamesbond-2

22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Herşeyiyle çok güzel bir film zaten izlemeyen yoktur örümcek adamın nasıl örümcek adam olduğu anlatılıyor.Oyuncular,kurgu,efektler süper.Hala izlememiş olanlar varsa iyi seyirler.9/10
beck31
beck31

26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
cok guzel bir yapim
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
İyi bir çizgi roman uyarlaması olduğunu kabul ediyorum ama aynı zamanda bir o kadar da durağan ve sıkıcı.Ben bu tür uyarlamalarda işin şov kısmının da ihmal edilmemesi gerektiğini düşünüyorum ve ’’Spider-Man’’de bu bilinçli olarak gözardı edilmiş.
odinhan
odinhan

25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
İyi bir yönetmenden başarılı bir çizgiroman uyarlaması.10/7
Chev
Chev

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
Örümcek adam..En favori süper kahramanım..Seriden keyif almamak elde değil umarız hiç bitmez..
Demirtas
Demirtas

24 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Seri filmleri hep bir bütün olarak görürüm ve o şekilde yorumlamak isterim. Örümcek Adam serisi Superman serisi ile birlikte benim en beyendiğim çizgi roman uyarlamalarıdır. Örümcek Adamı büyük bir keyifle defalarca izledim. Çekilen devam filmide beni oldukça tatmin etti. 3. bölüm nasıl olur bilmiyorum ama ondanda ümitliyim açıkçası. Bu tür filmlerisaçma bulanlara tavsiyem bu filmlerin birer masal olduğunu kavrayın ve o gözle izleyin. Daha çok zevk alacaksınız.
ozzy-badd
ozzy-badd

26 Şubat 2010 tarihinde eklendi
en iyi 3 ama buda fena değil...izlenebilir ben 8 verdim...
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
İzledğim nadir çizgi roman çevirisi filmlerindendir. başarılıydı bence film. Konusuda ilginçti ortalarda biraz sıksada yinede izlenir derim.10/8
Burakrises
Burakrises

21 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
örümcek adamda diğer süper kahrmanların aksine daha sevecen daha espirili daha sempatik ve o yüzden insanların ençok sevdiği süper kahraman ve filmide bu yüzden çok seviliyor
emreavcar
emreavcar

13 Ekim 2003 tarihinde eklendi
Herşeyin çok hızlı geliştiği, birşeylerin eksik olduğunu seyircisine fazlasıyla hissettiren bir film. Açıkçası o olağanüstü teaser'ın ardından, beklentileri tam anlamıyla karşılayamayan bir film oldu 'Spider- man'... (5/10)
tarhansimsek
tarhansimsek

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Çocukluğumdan güne düşen en harika eserlerden biri. Çok tatlı bir başlangıç. Film kahramanının sırdan birinden seçilmesi(tobey) bence çok güzel olmuş. Yani sıkıldık artist misali kahramanlarda. Film iyi bir başlangıç yaptığı gibi serinin diğer iki filmi de tam anlamıyla ilki her anlamda tamamlıyor. Umarım filmi dörtlemezler veya beşlemezler. Çünkü sıkar diye düşünüyorum. superman veya Rock-rambo-batman gibi olur.Serinin tamamına 9/10
wolkiwolki
wolkiwolki

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Serinin bu ilk filmini tekrar izledim (3. sünü izleyeceğim için baştan tekrar başladım izlemeye) :)))Eğlencelei ve sürükleyici bir film.Tobey Maguire’ın Spider-Man rolüne uygun olmadığına katılmıyorum, bence gayet iyi olmuş...
banadolu
banadolu

29 Eylül 2002 tarihinde eklendi
bence iyi bi film çünkü bu tür filmlere eğlenmek amacıyla gitmek lazım ve beni eğlendirdi,o zaman sorun yok
ilkerekleme
ilkerekleme

27 Mart 2004 tarihinde eklendi
bence hulkada daredevilede 555 basar...ikincisini 114 gözle bekliyorum...bence o daha iyi bi devam filmi olacak..çünkü daha iyi aksiyon potansiyeline sahip olacağını düşünüyorum