Herşeyiyle çok güzel bir film zaten izlemeyen yoktur örümcek adamın nasıl örümcek adam olduğu anlatılıyor.Oyuncular,kurgu,efektler süper.Hala izlememiş olanlar varsa iyi seyirler.9/10
İyi bir çizgi roman uyarlaması olduğunu kabul ediyorum ama aynı zamanda bir o kadar da durağan ve sıkıcı.Ben bu tür uyarlamalarda işin şov kısmının da ihmal edilmemesi gerektiğini düşünüyorum ve ’’Spider-Man’’de bu bilinçli olarak gözardı edilmiş.
Seri filmleri hep bir bütün olarak görürüm ve o şekilde yorumlamak isterim. Örümcek Adam serisi Superman serisi ile birlikte benim en beyendiğim çizgi roman uyarlamalarıdır. Örümcek Adamı büyük bir keyifle defalarca izledim. Çekilen devam filmide beni oldukça tatmin etti. 3. bölüm nasıl olur bilmiyorum ama ondanda ümitliyim açıkçası. Bu tür filmlerisaçma bulanlara tavsiyem bu filmlerin birer masal olduğunu kavrayın ve o gözle izleyin. Daha çok zevk alacaksınız.
örümcek adamda diğer süper kahrmanların aksine daha sevecen daha espirili daha sempatik ve o yüzden insanların ençok sevdiği süper kahraman ve filmide bu yüzden çok seviliyor
Herşeyin çok hızlı geliştiği, birşeylerin eksik olduğunu seyircisine fazlasıyla hissettiren bir film. Açıkçası o olağanüstü teaser'ın ardından, beklentileri tam anlamıyla karşılayamayan bir film oldu 'Spider- man'... (5/10)
Çocukluğumdan güne düşen en harika eserlerden biri. Çok tatlı bir başlangıç. Film kahramanının sırdan birinden seçilmesi(tobey) bence çok güzel olmuş. Yani sıkıldık artist misali kahramanlarda. Film iyi bir başlangıç yaptığı gibi serinin diğer iki filmi de tam anlamıyla ilki her anlamda tamamlıyor. Umarım filmi dörtlemezler veya beşlemezler. Çünkü sıkar diye düşünüyorum. superman veya Rock-rambo-batman gibi olur.Serinin tamamına 9/10
Serinin bu ilk filmini tekrar izledim (3. sünü izleyeceğim için baştan tekrar başladım izlemeye) :)))Eğlencelei ve sürükleyici bir film.Tobey Maguire’ın Spider-Man rolüne uygun olmadığına katılmıyorum, bence gayet iyi olmuş...
bence hulkada daredevilede 555 basar...ikincisini 114 gözle bekliyorum...bence o daha iyi bi devam filmi olacak..çünkü daha iyi aksiyon potansiyeline sahip olacağını düşünüyorum