Kasımda Aşk Başkadır
4,4

jamesbond-2
jamesbond-2

16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
güzel bir aşk filmi olmuş klasik konulu aşk fimlerinin aksine değişik bir konuyu işlemiş gerçi bu film bir yeniden çevrim ama olsun yinede yönetmen iyi bir iş çıkarmış.8/10
mehtap6
mehtap6

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok süper bir aşk filmi nadir bu kadar güzel aşk filmi yapılıyor.
krst-87
krst-87

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Başlangıcında konusu itibariyle filmin pek beklediğim kadarıyla güzel olmayacağını düşündüm.Çünkü konusu gerçekten oldukça ilginç.Ama ilerleyen dakikalarda film değişik bir şekilde sizi içine çekiyor ve sonuna kadar bırakmıyor.Böyle olunca da zaten film görevini son derece yerine getiriyor diye düşünüyorum.Mükemmel diyemeyeceğim ama güzel olduğunu söyleyebilirim...
8 puan verdim ben...
berk-ay1987
berk-ay1987

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
tabiiki kasımda aşk başka olacak.çünkü o ayda ben doğdum ve ben bir aşk adamıyım.filme gelirsek güsseel bir film ben çok sevdim müzikleride güsell.hadi bakalım seyredin aşka gelin:)
timhat
timhat

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
film tek kelimeyle mükemmel... çok tatlı we etkileyici bir konusu war..izlemeyen kalmamıştır sanmıyorum ama izlemeyen warsa bence hiç wakit kaybetmeden izlemeli..uzun bir film ancak bitsin istemeyeceksiniz...

özellikle filmin sonu...
jeologtugrul
jeologtugrul

18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
güzel güzel
izlenmeli ne de olsa böyle olgular sadece filmlerde."nerede böyle se7en" dememenin elde olmadığı anları yansıtıyor.düş satıyor desek daha kestirme olur.olsun bea hepimizin düşe ihtiyacı var
bilgehan-tufan1
bilgehan-tufan1

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Film güzel duygulanmamak elde değil ama kızın yaptı da biraz bencillik yani , hakimiyet duygusu ile yaşamak için birini kendine aşık ediyo sonra da bırakıp gidiyo ama bir çok sahne de hakkaten mükemmel
beck31
beck31

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
tekrar tekrar izlenen ve her seferinde de insanın ruhunu paramparça eden film
ayce-ozcan
ayce-ozcan

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
cok guzel bir filmdi gercekten
baliiiim
baliiiim

2 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
kasımda aşk başkadır
hayatta kacımız hayatın değerini bilerek ve aşıkın tadını doyasıya tadarak yasıyoruz bunu bılmıyorum ama bu fılm ınsana cesaret verıyor, heycanlandırıyor,ımrenıyor ve umutlanıyor
ama aynı zamanda da korkuyoruz yarının ne olacağını bılmeden yasamak ınsanı korkutuyor yataktan kalktığımızda bugun ne yapsam dıye dusunmek ınsanı rutın hayata zorluyor
ve bu fılmı sevıyorum benım içimi kıprastırıyor mutlaka herkesın arsıvınde bulunması gereken bır fılm yönetmen Pat O'Connor a tesekkurler ve basarılar :)
jokerr-2
jokerr-2

1 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
10/10.müzikleride güzel
johnnydepp-1903
johnnydepp-1903

28 Nisan 2007 tarihinde eklendi
notebook ve a walk to rememberden sonra izledigim en iyi aşk filmidir diyebilirim sonu cok klişe olmasına ragmen filmi bütün olarak izlemek cok keyif veriyo özellikle enyanın only time sarkısı cok hostu bence kesinlikle her zaman bıkmadan izlenebilecek arsivlik bir film =)
basakbilgi
basakbilgi

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Tatlı Kasım'ı hangi müthiş zihniyet, "Kasımda Aşk Başkadır" olarak çevirir sorunsalını bir kenara bırakıp unutursak, konu olarak benzersiz ya da çok özgün olmasa da gayet başarılı sahnelere ve oyunculuklara sahip bir filmdir. Filmin klasik bir sonla bitmesi beklenirken aksine güzel bir aşk filmi olmuş. Zor da olsa herşeyi tadında bırakmak ve güzel anılarla hatırlanılmak iyi bir mantık da olabilir bazen...
darklovedmt
darklovedmt

8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bi romantik film olmuş... sonu her türden insanı etkileyebilir gerçekten duygusal=)
stillwater-2
stillwater-2

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
Her türlü övgüyü hakeden,oyuncularından ve oyunculuklarından tutup,senaristinden yönetmenine ve hatta filmin müziği olan "Enya-Only Time"şarkısına kadar kalite kokan,bu tarzda yapılmış filmler içerisinde kendine çok sağlam bir yer edinmiş,iyinin üstünde bir film.Ben de yeri ayrıdır bu filmin.Filmin müziği de çoktan "en" lerim arasına girmiştir.İzlemeyen arkadaşlar,izlemezsenin gerçekten dünyaları kaçırmazsınız ama,böyle bir aşkı da oturduğunuz yerden hüzünlenerek izleme fırsatında olursunuz.