Kasımda Aşk Başkadır: en yeniler yorumlar - Sayfa 6
Kasımda Aşk Başkadır
4,4
yapayzeka
12 Kasım 2005 tarihinde eklendi
guzel yapımlardan bırı sweet november fılm cok duygusal agalamk ve uzulmek ve bırazda gulumsemek ıstyrsanız ızlyın derım ben ben kankamla ızlemıstım bu fılmı cok etkınmıstık benec fılmı kasımda soba olup sıcak olmayan soguk batnıyelı bır odada ızleyın
Sevdiğiniz insan için nelerden vazgeçerdiniz, onun için neler yapardınız? Peki, monoton bir hayatınız varken birden bire bir kadın perdelerinizi aralayıp karşınıza çıksa ve hayatınızın akışını bir anda başka yöne çevirse. Merak mı ettiniz izleyin o zaman. Son yılların en güzel aşk filmi. Özellikle müziğe dikkat (enya: only time)
Filmi ilk kez sinemada izlediğimde, doğal olarak sinemanın verdiği atmosferde çok hoşuma gitmişti. Fakat daha sonra vcd ve televizyonda izlediğimde aynı zevki maalesef alamdım. Fakat filmde unutamayacağım ve hayatımda bir yer eden şarkılarını ayrı bir konu olarak görüyorum. Enya nın muhteşem atmosferi ve insanı istediği heryere götüren sesini bu filmde tanıdım, bir daha da vazgeçemedim. Filmi izlemimiş olan arkadaşlara izlerken müziklerine dikkat edin derim. Aslında müziklerin bir film üzerinde ne kadar etkili olduğunu ve onun vazgeçilmezi olduğunu bu film gerçekten kanıtlıyor. Enya "Only Time" bunun için 10/10. Filmi müziklerden ayrı olarak ele alırsam 10/6 sanırım yerinde olur. Cenetten bir parça olsa gerek Enya'nın sesi...
Filmi gösterime girdiği yıl izlediğimde..çok farklı duygularla ve düşüncelerle ayrılmıştım sinema salonundan...geçenlerde yeniden izleme fırsatım oldu ve bana yine ilk izlediğimde hissettirdiği duyguları hissettirdi..hayatta kalabilmek uğruna vermek zorunda olduğun bir savaşın varken, yepyeni birşey savaş daha dayanıyor kapına..hangisinden vazgeçeceksin..kendi doğrularınla yaşam savaşı vermekten mi? Yoksa herkesten farklı gelen, sana karşıkonulmaz bir aşkla gelen sevdiğin insandan mı? Tercihler herkese göre değişir..ama bu filmdeki sizi derinden etkiliyor..
Dün akşam TRT de filmi izledim. Filmi daha önce izlememiştim. Sadece fragmanlarını gördüm ve film çok hpşuma gitti. Bir filmde Keanu Reeves ve Charlıze Theron varsa o film çok güzeldir demiştim. Ama film bende tamamen hayal kırıklığı yarattı. Hiç beklediğim gibi çıkmadı. Size tavsiyem filmi izlerken beklentilerinizi bir kenara bırakın yoksa hayal kırıklığına uğrarsınız. Ayrıca bu site bu filmin puanlamasında 8.5 aldığını da inanamadım. Bu film gerçekte 10 üzerinden 6 eder. O da Keanu Reeves için yoksa filmde başka biri oynasaydı hiç bakmazdım
sonu beni ağlatmaya yetti,zaten en güzel aşklar hep imkansız olanlardır.sarah'nın o çılgın karakteri çok eğlenceliydi,keanu de soğuk durmuş diyosunuz ama zaten o röle de öyle birisi lazım değilmiydi?soğuk,yaşamayı bilmeyen,işkolik..bence karakterler ve aktörler uymuş.bu arada müzikleri harikaydı,bayıldım
fenerin maçını dinliyordum beşiktaşa 3 ledik şimdi ne alakesi var demeyin internete gelmeden bu flmi 3. yü seyrettim çimden bu filme yorum yazmakm geldi oda ne nerdeyse 4ü atıyoduk. evet film de bir keanu reeves faktörü var gerçi keanu ya macera filmlerinden tanıdığım için bölesine romantik bi film de görmek şaşırttı beni ama adam her rolün hakkını veriyor allah için neyse ben maça dönüyüm dakka 70 hadi fener şu trabzona göster de umutlanmasın lazlar yazık
GuardianAngel sana katılıyorum.. "Güzel filimmiş" Charlize Theron'un mükemmel bi gülüşü var.. Devil's Advocate'deki haliyle bile çok sempatik.. Görüpte tebessüm etmemek mümkün değil.. Şimdi olduğu üzere..