Sselinmeric
8 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Öncelikle bu film için güzel diyen, ağlayan herkesi şiddetle kınıyorum. Ya cidden hayatınızda hiç film izlememişsiniz ya da aşk anlayışınız çok farklı. Güzel deyip yorum yapan kişiler şahsen zamanımı çaldı. İzlediğim en kötü aşk filmiydi.. Kasım’da aşk böyleyse ben almayayım!
Eğer filmlerde düzeyli bir oyunculuk,mantıklı bir senaryo,düzgün bir akış arıyorsanız bu film hiç size göre değil...3 dalda razzie adayı olmuş(yılın en kötülerine layık görülen ödül)çok kötü bir film...puanına bakıp şaka yaptığımı düşünebilirsiniz ama şaka değil gerçek imdb den bakabilirsiniz...Belki de türk izleyisi filmlerde yukarda saydığım şeyleri filmlerde aramadığından böyle çok seviyordur bu filmi 3/10
vasatın da altında bir filmdi.. charlize theronun bu kadar itici olabilecegini dusunmemistim. konu olarak da cok kotu. kaybettigim zaman da cabası. tek tesellim keanu reeves in bir filmini daha izlemiş olmak.
Charlize’in güzelliği için filmi olmuş olsamda konusu gerçekten berbattı. Ölmek üzere olduğunu bildiği halde birisini kendisine aşık etmek ve daha sonra onu yüzüstü bırakıp gitmek iğrenç birşey. 10/1
sabaha karşı izledim filmi gece, bazı arkadaşlar gece yarısı tek başınıza izleyin demiş ama bu filmde erkek duygularına önem verilmemiş, bencilliğin hat safhada olduğu film izlemek isteyen izlesin 10 üzerinden 1 ama keanu hatrına 2 verilir çok yapmacık ve türk etik ve ahlak kurallarına tamamen aykırı bir film inşallah bizim insanlarımız bu tür filmleri izleyip benimsemezler
3,4,5 ve hatta 2 puan verenler ile aynı filmi mi izledik emin değilim. Filmin ne tutarlı bir senaryosu var ne de tutarlı bir mesajı. Hikayedeki açıklıkları, hataları, mantıksızlıkları görememek mümkün değil çünkü insanın gözüne gözüne sokmuşlar. 3 dalda aday olmuş ödül bile alamamış bir film. Son 15dkası tam bir azap idi. Bu vakte kadar seyretmemiştim. Herkes ayıplıyor bir seyredeyim dedim hayatımdan 2 saati çaldılar.