Kasımda Aşk Başkadır
4,4

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

12 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Enya nın, "Only Time" parçası ile bütünleşmiş, seyirlik bir romantik-dram...
Engin Yüksel
Engin Yüksel

3 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
bu kadar abartılması gereksiz bir film 5/10
jamesbond-2
jamesbond-2

16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
güzel bir aşk filmi olmuş klasik konulu aşk fimlerinin aksine değişik bir konuyu işlemiş gerçi bu film bir yeniden çevrim ama olsun yinede yönetmen iyi bir iş çıkarmış.8/10
Ilknur K
Ilknur K

11 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Bu muydu yıllarca övülen film? Ölmek üzere olan bir kadının her ay kendini başka erkeklere sunması? Ya birisi sana aşık olursa diye hiç düşünmedin mi? Neden kendi hayatın gibi başkalarının hayatını da mahvediyorsun? Bence aşktan uzak hatta aşka saygısızlık etmiş bir film. Ayrıca Keanu aşk filmlerine hiç yakışmayacak duruşuyla çok eğreti durdu gözümde.
beck31
beck31

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
tekrar tekrar izlenen ve her seferinde de insanın ruhunu paramparça eden film
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

4 Eylül 2012 tarihinde eklendi
İzleyenleri ikiye bölen bir film daha.Başyapıt seviyesine yükseltip tapanları da mevcut,yerin dibine sokanları da.Ben ikisinin arasında bir yerlerde olduğu kanısındayım.Ortalamanın üstü,iyi denilebilecek ama sonu dışında pek de fazla iz bırakmayacak filmlerden biri.Bir başka özelliği daha hiç kötü oynadığını görmediğimiz Charlize Theron'un yanısıra oyunculuğu her daim eleştirilmiş Keanu Reeves'in de en iyi performanlarından birine sahip olması.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
sıddetle tavsıye edıyorum saglam fılm 10/9.6
odinhan
odinhan

18 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Charlize Theronun büyelici performansına tanık olmak için izlenmesi gereken bir film.Müzikleride çok güzel.10/8
Chev
Chev

2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Klişelerden uzak bir film olması ve oyunculuk faktörü, müzikleri ile gerçekten iyi bir film. Türünün diğer örneklerine benzemiyor.
naked-soul
naked-soul

3 Ekim 2007 tarihinde eklendi
yine buradaki abartılı(hatta çok çok abartılı) yorumlara kanarak beklentilerini fazla tutup birçok kişi tarafından beğenilen bir filmi beğenmeyen izleyici kitlesine dahil oluyorum.yani film boyunca duygusal an bekleyip o anın tadını çıkarmayı beklerken bir de baktım film bitti.bu ne ya dedim filmden sonra,hani herkes sonunda ağlamıştı,hani duygusal anların yoğun yaşandığı olağnüstü romantik filmdi??? lütfen arkadaşlar gereğinden fazla abartı katarak başarılı filmlerden bizi nefret ettirtmeyin,lütfen...
Ceren S.
Ceren S.

7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
İzlenmesi gereken çok güzel bir film.. Hele o müzikler insanı resmen büyülüyor filmi daha da güzelleştiriyor... Ve sonunun alışılagelmiş aşk hikayeleri gibi bitmemeside bu filmin değerini arttırıyor bnce.. 10/8
potasyum
potasyum

11 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
titanik’ten sonra beni yaralayan tek film,,bu kız milleti çok acayip olduğunu bu filmde bir daha anlıyoruz,
karizmatik062915
karizmatik062915

1 Haziran 2009 tarihinde eklendi
keşke sevgilimle izleseydim:)
mehtap6
mehtap6

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok süper bir aşk filmi nadir bu kadar güzel aşk filmi yapılıyor.
throughout
throughout

24 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Etkili senaryosu ve tabiki başrol oyuncularının başarısıyla insanı saran ve zamanın nasıl geçtiğini hissettirmeyen bir aşk filmi... en iyi romantik filmlerden biri bence.. charlice ve keanu uyumu zaten süper...