klasikleşmiş amerikan filmlerine eleştiri içerirken sürpriz bir başlangıçla film start alıyor filmin başlangıcının finalide ayrıca olduğu ender filmlerden bence dehşet derecesinde müthiş bir senaryo ve kurgu vay canına conn travolta çok karizmatik hug cekmın çok iyi performans sergiliyor ve don çidıl gene başarılı film klasikleşmiş gibi mutlu sonla bitmiyor tam tersi çok sürpriz bvir şekilde bitiyor ayrıca kimin kötü adam kimin iyi olduğunu tam anlayamıyorsun ve mthiş final göz aldanmaları film on bir eylüle göndermeler yapıyor çok ustaca bir film müthiş entrika şantaj bilgisayar dünyası ve babanın evlat sevgisi çok harika bir filmdi atyrıca filmin sonunda infilak eden yolcu gemiside sonunu iyi süslemiş bence in
john mukemmel.bu adama bu tur roller cok yakısıyor.helal olsun.mukemmel bı oyuncu kendısı.tebrıkler. ancak ben fılmın mantıgını cozemedım.anlamadıgım noktalar var.bı arkadas acıklarsa sewınırım.
anlatım tarzı aslında tamamen devlet politalarını sorguluyor.devlet ve anti-terrörist kavramları iyi işlenmiş.e çekimlerde mükemmel olunca geriye muhteşem bir film çıkıyor
tek kelimeyle söyleyebilirim ki HARİKA. çok başarılı ve sürükleyici,genelde bu tür filmleri pek beğenmem ama bu filmin her dakikasını zevkele izledim oyuncuların performansı ise bir başka...
filmin başı vede sonu gerçektende etkileyici...bunun yanı sıra gerçektende sürükleyici bi film ama eğer herhangi bi yerinde bir-iki dakika kaçırırsanız bile filmden bi şey anlamamanıza yardımcı olabilir...ayrıca filmde hepimiz tarafından bilindik isiömler olmasına rağmen filmin gerçektende en iyi oyuncusu hugh jackmandı..vede nedense bende john travoltayı nedense çok antisempatik buldum...halle bert yine daha çok seksiliği ile ön planda durmuş..kısacası keyifli bi film...8/10
sinemada izlesem aynı tepkiyi verirmiydim bilmiyorum ama tv’de izledikten sonra harika bi film olduğunu gördüm...gerçi zırt pırt araya giren reklamardan filme tam konsantre olamadım ama yinede süperdi.. filmde anlaşılması zor sahneler var bu yüzden bi kaç kez daha izlemek lazım..
yaa john travolta kötü rolüne cok iii gidiyor. adam manyak karizmatik olmuş. filmin baştaki sahneside harika. özellikle kötünün kazanması cok güzel olmuş sonunda.