yonetmenin beceriksiz ve izleyiciyi filme baglamada basarisiz oldugunu dusunuyorum.NY a gidip gelirlerken boyle cocuk filmi gibi sacmasapan gerizekali goruntuler.ama film muzikleri oyunculuk fridanin hayatinin ilgincligi ve yalanlari...filmi izleten bu...frida kahlonun resimleri cok guzel.salma hayekin oyunculugu saten cok hosuma gidiyor.kitabi da okuyacagim.sirf frida kahlonun hayatindan etkilendigim ve muzikleri cok hos oldugu icin seviyorum bu filmi.
film ilk 5 imdedir.2 isim daha dusunulmus frida rolu icin.madonna - jenıfır lopez.selma hayek'in oynanmasina karar verilmis..iyi ki oyle olmus.kesinlikle bu uc isimden en iyisi bu rol icin.bu filmden sonra favori oyuncularimdandir kendisi zaten.desperadoyu mutlaka izleyin.
film çok güzeldi.herkes herkesi birileriyle aldatıyor frida kahlonun hayatımı yoksa cinsel hayatımı olduğuna pek karar veremedim ama film güzel.herkese tavsye ederim.
Film buram buram sanat kokan bir film ve çok güzel. Bazı sahneler sıkıcı olarak algılanabilir ama filmin sanat filmi olduğu unutulmamalı. Görsellik.makyaj,oyunculuk çok güzel.Salma Hayek'in en iyi performansını sergilediği film gibi... İzlenilmesi gereken filmlerden... Aaaa tabii bi de Edward Norton her ne kadar çok az gözüksede onu görmek güzeldi filmde...
Film bazılarına sıkıcı gelebilir. Lakin, arada sırada da olsa 'sanat' görmek isteyenlerdenseniz tam da size göre bir film. Çok ama çok etkileyici. Bir arkadaşın yazdığı yorumdaki gibi, gerçekten de her acıyı dozunda bırakabilmiş, ajite edip baymamış. Ayrıca Salma Hayekl’in harika bir fiziği var; keşke biraz daha uzun boylu olsaydı :((
tesadüfen rastlayıp izlesem mi izlemesim mi derken sonuna kadar izlediğim film.çok mutluym izlemiş olmaktan.konusu itibari ile günlük hayatta yaşanılası şeyleri bir bir göz önüne seriyor ve her acıyı tadında bırakmasını başarabilmiş bi film bence...sinemanın bir sanat dalı olduğunu hissettiren filmlerden bence.
gerçekten çok iyi bir film.eğer sanatçıysanız ya da sanattan biraz olsun anlıyorsanız, bu filmi izlerken geçirdiğiniz dakikalara acımayacaksınız.izlemenizi tavsiye edebilirim..:D
Hala kulaklarımda Salma Hayek'in o şirin sesi ve hala gözlerimin önünde o şirin görüntüsü: "Heeey, tombik!.." Bence film güzel bir hediye olmuş kadınlara da erkeklere de. Dünyaca ünlü bir ressamın çalkantılı yaşamını seyrederken kadın ya da erkek, cinsiyeti ne olursa olsun, asıl sanatçıların hiçbir zaman "Sanatçı toplumun önünde gider" geyiğini yapıp "örnek olma" adı altında zırvalayanlardan çıkmadığını ve çıkmayacağını bir kere daha görüyorsunuz, anlıyorsunuz ve artık biliyorsunuz.. ya da bi zahmet bilin! Sanatçı toplumun önünde gideceğim diye düşünürse özgür olamaz, esaret yaratıcılığını öldürür, yaratıcılık olmadan da sanatçı olunmaz; ancak medya şaklabanı olunur, hergün televizyonlarda ziyadesiyle gördüğünüz üzere... Frida tek... Ama koca bir kalabalığın içinde aslında. O'nun ve kocasının çarpık ilişkilerde ne olduğunu belki kendilerinin de bilmediği bir şeyler aramaları hali ilk değil. Nice sanatçılar geçti aynı yollardan ve geçiyorlar. Ahmet Altan der ki: "Sanatçılar sizin onları birer insan olarak sevemeyeceğinizi bildikleri için farklı yüzler yaratıyorlar kendilerine sürekli." Evet belki insan olarak eksikler, ama isimleri hepimizden daha çok anılıyor ve anılacak. Geyiğe bağlamak gerekirse: Salma Hayek'in muhteşem bir sırtı var. Bu aralar bu ülkenin erkekleri olarak biz de "SıRT"la bozduk zaten... Du bakalım....
gerçekten çok etkileyici bir biyografi olmuş. frida kahlo’nun eserlerinin daha iyi anlaşılıp yorumlanması açısından iyi bir belgesel niteliğinde. filmi izlemeden önce resimlere bakıp anlamlarını çıkartamayacağınız imgeleri filmden sonra rahatlıkla anlayabiliyorsunuz. kahlo’nun resimlerinin hayatında ne denli büyük yer tuttuğunu ve resimlerinde neredeyse yaşadığı her şeye yer verdiğini görebiliyoruz. film akıcı ve sürükleyici. çok güzel bir temposu var. özellikle soundtrackler çok başarılı.