Çok Çok güzel bi Animasyon.Görüntüler ve ses efektlerinin ayrıntısı çok ei.ama Senaryo bana Çok bayat Geldi Bİ tek o kötü yönü var.belk içocuk olmaDığımdanDır:)
görüntüler bakımından yani 3d türünde çok başarılı.Ama senoryosu için aynı şeyleri söyleyemem fazla çocukçaydı ve başarılıda bulmadı açıkçası.fazla çocuk filmi olmuş ayırıca
biraz çocuksu kaçmış ama izlenebilir. hem verdiği mesaj güzel 'inandığın kadar gerçektir.' bide trenin üstündeki adamı daha iyi açıklasalarmış keşke diyorum.
Çekimleri mükemmel ve göz kamaştırıcı ama ben bunu yazmayacağım. Misyonerlik konusu bu kadar gündemdeyken bu filmin gösterime girmesiiyi oldu. Amerikan sinemasının kültür empozesi her zaman söylenir durur. Kimse de pek karşı çıkamaz galiba. Bir şeyleri zorla kabul ettirmek yerine, güle oynaya ona boyun eğdirmek, o kavramı doğal kabul etmek, kabul edilemez olmasını garip karşılamak gibi biçimlerle insanlar bir anlamda yumuşatılıyor. Kutup Ekspresi de bu manada çok etkili olacak. Filmi izlerken ön sırada oturan anne oğluna filim açıklıyordu, noel baba şunu neden yaptı bunu neden yapmadı gibi. Küçücük çocuklara noel babanın varlığını kabul ettirmek çok büyük bir başarıdır. Büyüklere değil, küçüklere bunu kabul ettirmek büyük başarı. Ne de olsa bugünün küçükler iyarının büyükleri...
sinemada başka filmde yer yoktu kutup ekspresine gittik bizi pişman etmedi.izlediğim en iyi animasyon filmlerinden.heyecan verici sahneleri var.kendimi çocuk hissettim o filmde..