Kutup Ekspresi

Eğlenceli bi animasyon tavsiye ederim 109
medjai78
medjai78

6 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Çok Çok güzel bi Animasyon.Görüntüler ve ses efektlerinin ayrıntısı çok ei.ama Senaryo bana Çok bayat Geldi Bİ tek o kötü yönü var.belk içocuk olmaDığımdanDır:)
mustafaeurfali
mustafaeurfali

11 Kasım 2004 tarihinde eklendi
Daha sinemalarda gösterilmeden Osca'a aday olmuş bu film.
chichico
chichico

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
büyüklere kesinlikle uygun değil.. ilkokul öğrencisinin çok beğeneceği bir film olmakla birlikte 6 puan hakeden bir film bence
glory82
glory82

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
İdare eder bence piyasadaki diğer animasyon filmleri arasında erir gider bu film.ama izlenmeyecek kadarda kötü değil.
paperboy
paperboy

6 Kasım 2005 tarihinde eklendi
görüntüler bakımından yani 3d türünde çok başarılı.Ama senoryosu için aynı şeyleri söyleyemem fazla çocukçaydı ve başarılıda bulmadı açıkçası.fazla çocuk filmi olmuş ayırıca
Kaan Bykyldrm
Kaan Bykyldrm

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bu film yeni bir teknolojinin kullanılmasında denek olarak kullanılmış diyebillirim.Çünkü konusu çok basit..(izlemezseniz bişey kaybetmezsiniz.]
godnarnia
godnarnia

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Film çok gerçekçi olmasının yanında, seneryosu biraz basit kaçmış...Ona rağmen zevkle izledim filmi ve 9/10 veriyorum...
jemal-1081
jemal-1081

1 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok güzeldi.başarılı bir animasyon olmuş.diğerlerinde gerçekçi tren sahneleri çok beğendim biletçi ayrı bir güzel olmuş 10/8
the-director-2
the-director-2

27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
biraz çocuksu kaçmış ama izlenebilir. hem verdiği mesaj güzel 'inandığın kadar gerçektir.' bide trenin üstündeki adamı daha iyi açıklasalarmış keşke diyorum.
cemceboglu
cemceboglu

24 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Çekimleri mükemmel ve göz kamaştırıcı ama ben bunu yazmayacağım. Misyonerlik konusu bu kadar gündemdeyken bu filmin gösterime girmesiiyi oldu. Amerikan sinemasının kültür empozesi her zaman söylenir durur. Kimse de pek karşı çıkamaz galiba. Bir şeyleri zorla kabul ettirmek yerine, güle oynaya ona boyun eğdirmek, o kavramı doğal kabul etmek, kabul edilemez olmasını garip karşılamak gibi biçimlerle insanlar bir anlamda yumuşatılıyor. Kutup Ekspresi de bu manada çok etkili olacak. Filmi izlerken ön sırada oturan anne oğluna filim açıklıyordu, noel baba şunu neden yaptı bunu neden yapmadı gibi. Küçücük çocuklara noel babanın varlığını kabul ettirmek çok büyük bir başarıdır. Büyüklere değil, küçüklere bunu kabul ettirmek büyük başarı. Ne de olsa bugünün küçükler iyarının büyükleri...
letsgotr
letsgotr

9 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Tam bir Hristiyanlık propagandası film.Neden bu kadar abartılı reklamının yapıldığına şaşmamak gerekiyor.
orthi
orthi

21 Aralık 2004 tarihinde eklendi
fena bi film değil efektleri harika olmuş yinede izlemeseniz bi şey kaybetmezsiniz
oLdness_07
oLdness_07

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İzlemeyen varsa mutLaka izLesin TatLı bir MasaLın İçinde mutLu oLuyorsunuz.10/7 ;)
gulerb1903
gulerb1903

28 Mart 2005 tarihinde eklendi
sinemada başka filmde yer yoktu kutup ekspresine gittik bizi pişman etmedi.izlediğim en iyi animasyon filmlerinden.heyecan verici sahneleri var.kendimi çocuk hissettim o filmde..