Ölümle Yaşam Arasında
4,4

jeyjey83-2
jeyjey83-2

11 Eylül 2006 tarihinde eklendi
filmi izleme şansına ancak ulaştım piyasada pek olmayan film olmasına rağmen çabalarıma değdi...güzel bi film olmuş hele kevin spacey döktürmüş bence çok güzel oynamış filmin verdiği mesajı yönetmen çok iyi işlemiş tüm oyunculara aktarabilmiş özellikle filmin ikinci yarısı baya sürükleyici olmuş....hayatımın filmi olmasa da 8/10 veriyorum....ayrıca filmin sonuda güzel olmuş bir insan düşününki vermek istediği idam mesajını kendi ölümüyle veriyor...tavsiye ediyorum bu tür filmlerden hoşlananlara.....
yasin1593
yasin1593

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
güzel filmdi fakat yine de bu puanı alacak kadar güzel değil bence 7,5 falan olmalı çünkü bu puana bakarak bu filmi alan biri filmden çok şeyler bekliyor.
odinhan
odinhan

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Olağan şüpheliler’den de daha fazla beğendiğim bir film desem ne kadar beğendiğimi ancak anlatabilirim sanırım.Kevin spacey gene döktürmüş..
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Çok düşündürücü, insanların inandıkları uğruna nasıl fedakarlıklar yaptığını anlatan bir film. Çok etkilendim, Kevin Space çok başarı bir oyuncu gerçekten, duyguları çok güzel anlatıp yaşattırıyor. İzlemeye doyulmayan filmlerden bence..
meekcan
meekcan

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
oyunculuk senaryo her yönüyle çok güzel bir film şiddetle tavsiye ediyorum.
panos90
panos90

8 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
filmde olan biteni anladığımda çok şaşırmıştım.filmin konusu süper,oyuncular zaten belli,yöneten de güzel yonetmiş..çekilmeseymiş kötü olurmuş..zevkle izlediiğim filmler arasında..
ncinarli
ncinarli

12 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
filmin konusunu okuduğunuzda filmden fazla birşey beklemiyorsunuz.ben de çok iyi bir film beklemedim.ama özellikle son 30 dakikası olmak üzere gerçekten mükemmel bir filmdi.tek kelime ile hayran kaldım.bence mutlaka izlenmeli.kimsenin kaçırmaması gereken bir film.oyunculuklar gayet iyi ama film insanı çok şaşırtıyor.izleyene sürekli yeni bir sürpriz sunuyor.hayatımda gördüğüm en iyi sonlardan biri.mutlaka izlenmeli
iralen
iralen

28 Nisan 2006 tarihinde eklendi
insanların idealleri için yapabileceklerini ve kanunlarında çoğu zaman olduğu gibi yanlış işleyebileceğini anlatan bi film... ben çok beğendim. özellikle sonunu.
sskugur
sskugur

21 Şubat 2006 tarihinde eklendi
sharen sotone’un son dansı ve björk’ün karanlıkta dansını izledikten sonra,idam cezasını anlatan filmleri izlememeye karar vermiştim..Bu filmi Cd kiralarken hep görüyordum ama almamak içi direniyordum..Bir gün movie maxte oynuyordu..İzleyeceğim dedim..Baştan sona nefesimi tutarak izledim..Film bittiğinde arkadaşım geldi ve filmin etkisiyle onunla sohbet bile edemedim..Arkadaşım gidince movie max 2 de film tekrar ve alt yazılı oynuyordu..Yarım saat arayla filmi orjinal olarak yeniden izledim..Ertesi gün ev arakadaşım için Cd kiralayıp bir daha izledim..Daha sonra çevremde ne kadar arkadaşım varsa hepsine izlettim..Yani hiç izlemeyeceğim dediğim filmi belki 20 sefer izlemiş oldum...Bundan sonra idam cezası filmlerini her zaman izleyeceğim..Dram filmlerinden hoşlanıyorsanız kesinlikle baş ucunuzda tutmanız gereken bir film..İyi seyirler...
altuneli
altuneli

25 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Dram filmi böyle yapılır dedirten bir film. Amerikanın kanayan bir yarası olan idamın nasıl çürük dedillere dayanarak yapıldığını gördük. Böyle özeleştiri filmlerine bayılıyorum. Spacy müthiş bir oyuncu zaten bu filmede iyi oturmuş. Gizemli olaylar zincirinin sırayla çözülmesi insanı filme nasılda bağlıyor. Benim hayatımda izlediğin en iyi filmlerden.
1907elif83
1907elif83

17 Ocak 2006 tarihinde eklendi
böylesine kaliteli yapımların ülkemizde olması en son gereken yerde olması çok üzücü.the life of david gale sinema tarihindeki en iyi filmlerden birisidir. artık değeri bilinsin böyle filmlerin.
rouille-2
rouille-2

19 Kasım 2005 tarihinde eklendi
film gerçekten ölümle yaşam arasında bi yerde geçiyor.konu çok dahice.ve izlenecek bi film.kevin spacey ve keta winsley çok iyi.şiddetle tavsiye ediyorum...
Stanley-2
Stanley-2

10 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Filmin reklamı yapılsa aslında iyi iş yapabilecek düzeyde. öncelikle yönetmeniyle ilgimi çekti film. Büyük isim Parker. Sonra Kevin S. ve Kate W. İlk isim her zaman ki oyunculuğu, gayet iyi. İkinci isim Titanik’ten sonra pek birşey yapamadığını düşünüyorum(bu seneki Oskarlara kadar) ama bu filmde cidden iyi. Laura L. de yandan yandan baya etkili, kendini gösteriyor.Filme bakarsak öncelikle yönetmenden önüne senaryo geçiyor gibi. gizemlerini koruyor son dakikaya kadar. öğreneceğimizi umduğumuzdan daha çok şey ortaya koyarak şaşırtıyor izleyiciyi. bu da haliyle çok hoş bir durum.filme karşı biraz ön yargılıydım. Ağır tempolu bir film olduğunu düşünüyordum ama hiç de öyle olmadığını baştan sona sürükleyici bir kurguyla, zaman sorunu yaratmıyor. Gayet hareketli ve seyir zevki veren bir cinayet filmi diyebiliriz.(7)
verbalkint92
verbalkint92

26 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
bu filmi izlerken yönetmen alan parker’in stili gereği şaşıtıcı bir son beklemiyordum(angel heart hariç).beklemediğim de iyi oldu ve sonunda duvara carpmış gibi oldum.uzun süredir çoğu ülkede tartışılan bir yasanın adalet dağıtıp dağıtmadığını farklı bir açıyla anlatan tüm dünyayı yakından ilgilendiren bir film.idam cezası bu cezayı haketmeyene de verilebilir mi'idamın insanlar üzerinde yaptırımı var mıdır'idam toplumsal suçları kökünden çözer mi'bu soruların bolca sorulduğu bir yapım.insanların dünyayı bazı tabulardan arındırmak için bile bile öldüğü,seve seve idama gittiği,medyada ve toplumda sansasyon yaratmaları filmin diğer yüzü...9/10
erdo1903
erdo1903

19 Mart 2005 tarihinde eklendi
kesınlıkle ızlenmesı gereken surukleyıcı ve harıka bı sonu olan fılm . ık lenız kanda olsada fılmın sonunu sakın kacırmayın