Ölümle Yaşam Arasında
4,4

mavrel
mavrel

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ya kevin spaceyden beklentimden dolayı filmin sonunu tahmin ettim,hatta eşim de şaşırdı nasıl bildin izledin mi daha önce diye,ama mükemmel bir film kesinlikle kaçırmayın derim
fusaria
fusaria

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
oldukça etkileyici bir film..gerçekten müthiş..tavsiye ediyorum herkese
becqaly
becqaly

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir film mutlaka izleyin
dolunay946
dolunay946

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
tahmin edilemez bir sonla bitiyor.tüylerim diken diken oldu filmin sonunda...eşine ender rastlanan filmlerden biri bence.haklı olduğumuza inandığımız durumlarda bunu ispatlamak için kaç kişi canını ortaya koyar ki...
nskmourinho
nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
ters köşe tabirini en güzel uygulayan filmlerden biri belkide birincisi.kevin inanılmaz bir kompozisyon sergilemiş kacırmayın
strawdog-2
strawdog-2

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Harika bir film. Spacey ve Winslettin oyunculuğu mükemmel. Sıkılmadan izlenen bir film ve gerçekten insanı şok eden müthiş bir final...
itarilde83
itarilde83

26 Nisan 2008 tarihinde eklendi
ya filmden sonra 2 dakka boyunca off ooff demekten kendimi alamadım ayrıca o son 15 dakika nasıl bir heyecan duygusu o öyle insan yerinde oturamıyor..
gerçekten güzel bir kurgu ve iyi oyuncular. adamın hicbirsey belli etmemesi ne kadar mükemmeldi.
canerakkaya
canerakkaya

22 Mart 2008 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir filmdi oyuncuların performansları ve konusuyla iyi puanı hakediyor.hele sonlara doğru şakınlık üstüne şaşkınlık yaşıyorsunuz.izlenmesi gereken bi film.
hilkayist
hilkayist

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
kurgusu güzel güzel bir filmdi..
iyi seyirler../8
Rebelheart
Rebelheart

14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Film bir takım özellikler barındırıyor,bazı inançları,akıl oyunlarını,yılmamayı,yapılan yanlışları ortaya çıkarmak adına bazen kendimizden de fedakarlık yapmamız gerektiğini anlatıyor,özellikle ölüme,kendisininde bildiği(hastalığı yüzünden)yakalanacak olan kadının kendisini,fikrine ortak olan arkadaşları için daha önceden feda edişi de filme çok farklı özellikte katıyor.Bu arada filmin gerilim veya korku filmi olduğunu düşünenleriçin film dram türündedir,filmden korku veya gerilim filmlerinde olduğu gibi gerilme,ırkılme gibi hisleri beklemek doğru olmaz.10/8,5 diyebileceğim bir film...
jimraynor07
jimraynor07

29 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bir insan savundukları uğruna neler yapabiliyor bunu göstermiş film. Kevin Spacey'a katil yada psikopat tipi daha fazla yakışsa da yine hünerini göstermiş. 10luk bir film olmasa da 9 u hakediyor.
hmzsgcn
hmzsgcn

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Tüm oyuncuların da mükemmele yakın oynadığı nadir filmlerden biri. Etkileyici senaryoyu da eklediğimizde ortaya hoş bir yapıt çıkmış. Yorum yapan arkadaşlar filmi izlemeyenleride düşünerek biraz daha dikkatli yazarlarsa iyi olur galiba.
ahmet-ertan
ahmet-ertan

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Alan Parker’dan gerçekten böyle bir film beklemiyordum. Oyuncuların performansıda gerçekten etkileyiciydi.Fazla söze gerek yok.10/8
pislick07kaan
pislick07kaan

30 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kevin spacey gerçekten çok iyi oyuncu hiç bi filmi kötü değil. filme gelince diyecek bişe yok çok iyi. müthiş finaliyle gerçekten izlenmesi gereken bi film. sakın kaçırmayın
basakbilgi
basakbilgi

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Çok fazla bilinmeyen ama şaşırtıcı derecede etkileyici,özellikle sonuyla insanı çarpan bir film. İnançlı, kararlı, fedakar insanların neler yapabileceğini çok çarpıcı bir biçimde ortaya koyan ve idam cezasının neden insanlığa yakışmayan bir ceza olduğunu kafanıza kazıyan bir film.