Ölümle Yaşam Arasında
4,4

kalpsiz
kalpsiz

14 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Herkes izlesin, izlesin de final nasıl yapılırmış görsün. Böylesine beklenmedik, böylesine çarpıcı bir son çok fazla filmde yok...
onurturan16
onurturan16

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Sanırım çoğu sinemaseverin bu filmden haberi bile olmayabilir,gişe filmlerinin diğer bazı süper filmleri hak etmediği halde gölgelediğini açıkça sergiliyor.

Cidden özellikle film sonu ile insanı donduruyor,öyle kalıyorsunuz.

Hayatında kaç kişi haklı olduğu davalarda,bunu ispatlamak için canını ortaya koyar ki!!!

Gerçekten çok güzel planlanmış ve kurgulanmış bir senaryosu vardı,izlediğim en iyi filmlerden biri idi son dönemlerde.
khaleesi
khaleesi

10 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bu filmle birlikte kevin spacey e karşı büyük bi hayranlık duymaya başladım..film süper,oyunculuk süper...ayrıca kate winslet bu filmde kendini daha ii kanıtlamış..kesinlikle izlenmesi gereken bi film!...
alixitf
alixitf

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bu beyazperdedeki ilk yorumum bu filmi izledikten sonra bu yorumu yapmalıyım diye düşündüm
iflm hayatımda izlediğim en güzel en etkileyici filmlerden birisiydi hala etkisindeyim
filmi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim puanım 10/10
mathiasdelgado-26
mathiasdelgado-26

10 Nisan 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir filimdi.İnsan etkisinden çikamiyor.
mensars
mensars

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzeldi. Özellikle finali için dahi izlenir.
sukru-pakal
sukru-pakal

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Konusu çok güzel işlenmiş.Kate winsletin oyunculuğu çok iyi.
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
izlemeden ölmeyin tarzı filmlerden hele o final sahnesi.. hala etkisindeyim..
zxyxnxp
zxyxnxp

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İdealleri uğruna hayatlarından vazgeçen 2 insanın akılalmaz hikayesini anlatıyor film.Etkilenmemenin asla mümkün olmadığı bir konu.Kevin Spacey ve Kate Winslet kusursuz oynamışlar. Özelliklede benim gibi vurucu son ile biten filmleri seviyosanız bu filmi mutlaka izleyin.10/10
sallamallaa
sallamallaa

20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
kendi türünde, izlediğim en iyi filmlerden biri "the life of david gale". konusu,ele alınış tarzı, oyunculuğu ve finaliyle benden tam puan alan bir film. iyi bir film olmasına karşılık adı pek duyulmamış_pek haberdar olunmayan film.ancak kesinlikle izlenilmesi gereken iyi bir film.
paco-d-lucia
paco-d-lucia

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
yok böyle bir film...............
yasemin8585
yasemin8585

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle ama kesinlikle izleyin mükemmel ötesi bir film...10/10
vanadis-2
vanadis-2

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en muhteşem filmlerden biri.mükemmel.mutlaka izlenmeli
potasyum
potasyum

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
Kate Winslet’in beni en fazla etkileyen filmidir (Titanik dahil).Bir dava uğruna nelerden vazgeçilebileceğini çok iyi göstermiş
atakanozruh
atakanozruh

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
İzlemekte çok geç kaldığım bir başyapıt. Kaliteli oyuncuların müthiş performansları, filmin akıcılığı, kurgusu, konusu, verilen mesajlar, detaylardaki incelikler, etkileyicilik ve izleyiciyi gerçekten de derinden vuran harikulade bir son! Şu ana kadar izlediğim en iyi 5 film arasına rahatlıkla girdi. Bu başyapıtı ölmeden önce mutlaka ama mutlaka görün. 10/10