Sanırım çoğu sinemaseverin bu filmden haberi bile olmayabilir,gişe filmlerinin diğer bazı süper filmleri hak etmediği halde gölgelediğini açıkça sergiliyor.
Cidden özellikle film sonu ile insanı donduruyor,öyle kalıyorsunuz.
Hayatında kaç kişi haklı olduğu davalarda,bunu ispatlamak için canını ortaya koyar ki!!!
Gerçekten çok güzel planlanmış ve kurgulanmış bir senaryosu vardı,izlediğim en iyi filmlerden biri idi son dönemlerde.
bu filmle birlikte kevin spacey e karşı büyük bi hayranlık duymaya başladım..film süper,oyunculuk süper...ayrıca kate winslet bu filmde kendini daha ii kanıtlamış..kesinlikle izlenmesi gereken bi film!...
bu beyazperdedeki ilk yorumum bu filmi izledikten sonra bu yorumu yapmalıyım diye düşündüm iflm hayatımda izlediğim en güzel en etkileyici filmlerden birisiydi hala etkisindeyim filmi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim puanım 10/10
İdealleri uğruna hayatlarından vazgeçen 2 insanın akılalmaz hikayesini anlatıyor film.Etkilenmemenin asla mümkün olmadığı bir konu.Kevin Spacey ve Kate Winslet kusursuz oynamışlar. Özelliklede benim gibi vurucu son ile biten filmleri seviyosanız bu filmi mutlaka izleyin.10/10
kendi türünde, izlediğim en iyi filmlerden biri "the life of david gale". konusu,ele alınış tarzı, oyunculuğu ve finaliyle benden tam puan alan bir film. iyi bir film olmasına karşılık adı pek duyulmamış_pek haberdar olunmayan film.ancak kesinlikle izlenilmesi gereken iyi bir film.
İzlemekte çok geç kaldığım bir başyapıt. Kaliteli oyuncuların müthiş performansları, filmin akıcılığı, kurgusu, konusu, verilen mesajlar, detaylardaki incelikler, etkileyicilik ve izleyiciyi gerçekten de derinden vuran harikulade bir son! Şu ana kadar izlediğim en iyi 5 film arasına rahatlıkla girdi. Bu başyapıtı ölmeden önce mutlaka ama mutlaka görün. 10/10