Ölümle Yaşam Arasında
4,4

orlego
orlego

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filmi izlemek isteyen arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim... umarım filmin vermek istediği asıl mesajı göremeyenlerden olmazsınız...
seasidetiger
seasidetiger

13 Mart 2010 tarihinde eklendi
Değişimin çaba ve fadekarlık gerektiridiğinin altını çok kalın çizgilerle çizerek hatırlatan müthiş bir trajedi.
Ayaz
Ayaz

25 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Bu film için sayfalarca övgü yazısı yazabilirim.Size sadece hala mı izlemediniz ? diyorum.
garfield-2
garfield-2

29 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
az önce izledim , filmin sonlarına doğru Kate Winslet ile beraber koştum sanki.Yetişemedi tüh ya derken aslında infaza karşı olan savaşanı,infaz edilerek kazanan , iftiraya uğrayan ama amacından şaşmayan ,bu uğurda can veren insanların hikayesi.tek kelimeyle süperdi .vakit kaybetmeden izleyin .
strength
strength

31 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
film kurgusu müthiş ama kendini fazlasıyla belli ediyor.filmin henüz başlarında bile tahmin etmiştim sonunun nasıl olacağını eminim sizlerde edeceksiniz.yinede izlenmesi gereken güzel bir film.10/8
lecter-21
lecter-21

23 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bu kadar güçlü bir senaryo beklemiyordum...yönetmenlik o kadar etkileyici deil
ozkanaydin-83
ozkanaydin-83

26 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Her yönden süper bir çalışma verilen her puanı sonuna kadar hak ediyor...
celal teker
celal teker

12 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Çok ağır bir tempoda ilerliyor fakat son yarım saat tempo artıyor ve herşey ortaya çıkıyor. İzlenilmesi gereken bir film . . .
Artemis6
Artemis6

16 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film bittikten sonra etkisinde kalıp sorguluyorsunuz.ters köşe yapıyor. öfkeyle dolup sonra şaşırıyorsunuz.zaten kevin spacey varsa o film vasat olamaz.
mert uzunoğlu
mert uzunoğlu

15 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Her izlediğimde gözüm dolar, içim ürperir. Filmin sonu mutlu mu bitti mutsuz mu anlayamazsın. İnsanoğlunun yaşam hakkında koyduğu kafasına göre kuralların aslında ne kadar eksik ve yanlış olduğunu gösteren bir film. Kesinlikle izlenmeli. Asla sıkmaz
Spoiler
Yaşamı sona ermeye yakın bir kadın
Yaşamı alt üst olmuş bir adam.
Eminimki bu fikri uzun süre konuş film boyu kötü adam sanarken, bu senaryoya onu ikna etmek için nasıl uğraştılar acaba. Avukatın başarısız girişimlerinin altında covboy ile anlaşma yaptığı, katilin kovboy olduğunu düşünmemizi sağlıyorlar filmi izlerken. Ayrıca film ingilizce halinde de isim kullanmıyor çok fazla. Bunun sebebi profesörün üniversite öğrencisini öldürdüğünü sanmamız sanırım. Yani bende öyle olmuştu. Asla yakın arkadaşı kadını öldürdüğünü düşünmedim bir süre. Eğer bunun farkında olsaydım suçsuz olduğunu daha fazla düşünürdüm. Ben kadın zaten kanser. Kendiliğinden öldü sandım. Covboyda intikamını alıyor erkek arkadaşı olarak sandım. Tam ters köşe film