Ölümle Yaşam Arasında: Kullanıcı yorumları - Sayfa 6
Ölümle Yaşam Arasında
4,4
farukmardini47
15 Aralık 2006 tarihinde eklendi
film senaryosunu tutarlılık üzerine kuran hepsi kalburüstü oyunculardan oluşan ve oyuncuların rollerinin hakkını fazlasıyla verdiğini düşündüğüm bir film.filmde verilen mesajı beğenirsiniz beğenmezsiniz orası ayrı bir konu ama verdiği mesajı çok dokunaklı bir senaryoyla gitmesi gereken yere ulaştırıyor.bütün bunların üzerine bir de olağanüstü final eklenince tadından yenmez kıvama ulaşıyor filmin neden kült filmler kategorisine girmediğini anlayabilmiş değilim
Herşeyden önce anlatmak istediğini çok ii bir şekilde anlatabilmiş bir film...kesinlikle izlenmeli...tesadüfen izledim. izlediğim pek çok filmden daha iiydi....
kevin spacey gerçekten çok iyi oyuncu hiç bi filmi kötü değil. filme gelince diyecek bişe yok çok iyi. müthiş finaliyle gerçekten izlenmesi gereken bi film. sakın kaçırmayın
Tüm oyuncuların da mükemmele yakın oynadığı nadir filmlerden biri. Etkileyici senaryoyu da eklediğimizde ortaya hoş bir yapıt çıkmış. Yorum yapan arkadaşlar filmi izlemeyenleride düşünerek biraz daha dikkatli yazarlarsa iyi olur galiba.
tek kelimeyle mükemmel bir film.bir fedakarlık nasıl olurmuş.görmek isteyenler iiçin vazgeçilmez bir film.kesinlikle tavsiye ederim şu anda bile hala etkisindeyim..
bence çok güzel bir filmdi oyuncuların performansları ve konusuyla iyi puanı hakediyor.hele sonlara doğru şakınlık üstüne şaşkınlık yaşıyorsunuz.izlenmesi gereken bi film.
ya kevin spaceyden beklentimden dolayı filmin sonunu tahmin ettim,hatta eşim de şaşırdı nasıl bildin izledin mi daha önce diye,ama mükemmel bir film kesinlikle kaçırmayın derim