Ölümle Yaşam Arasında
4,4

Artemis6
Artemis6

16 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film bittikten sonra etkisinde kalıp sorguluyorsunuz.ters köşe yapıyor. öfkeyle dolup sonra şaşırıyorsunuz.zaten kevin spacey varsa o film vasat olamaz.
mert uzunoğlu
mert uzunoğlu

15 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Her izlediğimde gözüm dolar, içim ürperir. Filmin sonu mutlu mu bitti mutsuz mu anlayamazsın. İnsanoğlunun yaşam hakkında koyduğu kafasına göre kuralların aslında ne kadar eksik ve yanlış olduğunu gösteren bir film. Kesinlikle izlenmeli. Asla sıkmaz
Spoiler
Yaşamı sona ermeye yakın bir kadın
Yaşamı alt üst olmuş bir adam.
Eminimki bu fikri uzun süre konuş film boyu kötü adam sanarken, bu senaryoya onu ikna etmek için nasıl uğraştılar acaba. Avukatın başarısız girişimlerinin altında covboy ile anlaşma yaptığı, katilin kovboy olduğunu düşünmemizi sağlıyorlar filmi izlerken. Ayrıca film ingilizce halinde de isim kullanmıyor çok fazla. Bunun sebebi profesörün üniversite öğrencisini öldürdüğünü sanmamız sanırım. Yani bende öyle olmuştu. Asla yakın arkadaşı kadını öldürdüğünü düşünmedim bir süre. Eğer bunun farkında olsaydım suçsuz olduğunu daha fazla düşünürdüm. Ben kadın zaten kanser. Kendiliğinden öldü sandım. Covboyda intikamını alıyor erkek arkadaşı olarak sandım. Tam ters köşe film
laysamina
laysamina

16 Aralık 2003 tarihinde eklendi
kesinlikle beklenmedik bir sonuç, inançların ne kadar kuvvetli olacağına dair etkileyici bir bakış açısı bence...
ozkul1988
ozkul1988

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel bir film.bir fedakarlık nasıl olurmuş.görmek isteyenler iiçin vazgeçilmez bir film.kesinlikle tavsiye ederim şu anda bile hala etkisindeyim..
canerakkaya
canerakkaya

22 Mart 2008 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir filmdi oyuncuların performansları ve konusuyla iyi puanı hakediyor.hele sonlara doğru şakınlık üstüne şaşkınlık yaşıyorsunuz.izlenmesi gereken bi film.
ergulars
ergulars

5 Kasım 2009 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim belkide en iyi film diyebilirm
Onur Balat
Onur Balat

10 Mart 2021 tarihinde eklendi
15 sene once izlemistim tekrar izledim bir 15 sene daha gecsin bir daha iZleyecem 30 sene gecsin bir kere daha 10/10
1feer
1feer

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Gerçeken mükemmel
Arkadaşımla izlerken birbirimize sorduğumuz soruların haddi hesabı yoktu. Fakat sonlara doğru hepsinin birer birer çözüldüğü, zamanın ne kadar önemli olduğu ve filmin anafikrinin ne olduğu ortaya çıktı. herkese tavsiye ederim. benden 9 puanı almıştır...
erbain40
erbain40

30 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Film oyunculuk ve senaryo bakımından tekkelimeyle müthiş..mutlaka izlenmesi gereken filmlerden biri..kadının ölümden korkması yorumuna gelince aslında kadın yatağında eli kolu bağlı hiç birşey yapamadan ölmekten sürdürdüğü mücadeleden hiç bir sonuç alamamaktan korkuyordu bence..bu filmi okadarda basite almamak gerek izleyince farkına varacaksınız...
paco-d-lucia
paco-d-lucia

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
yok böyle bir film...............