Ölümle Yaşam Arasında
4,4

bruceconrad
bruceconrad

26 Şubat 2003 tarihinde eklendi
alan parker gibi bi yönetmenden ve böyle başarılı oyunculardan iyi bi senaryoyla çıkacak film muhteşem olmalı...
alba42
alba42

22 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bir düşünce uğruna nelerin göze alınabileceğini iç parçalayıncasına gözler önüne seren bir film.kate winslet ve kevin spaceyin göz dolduran muhteşem oyunculukları filmden gözünüzü ayrımanızı engelliyor.film gerçek bir yaşam hikayesinden alınmış ve bu nedenle david gale diye bir adamın ve yaşadıklarının gerçek olduğunu düşündükçe insanın tüyleri diken diken oluyor.şaşırtıcı bir sona sahip, kate winslet filmin sonunda gerçekleri öğrenirken sizin de yüz ifadeniz onunkinden pek farklı olmuyor.
atakanozruh
atakanozruh

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
İzlemekte çok geç kaldığım bir başyapıt. Kaliteli oyuncuların müthiş performansları, filmin akıcılığı, kurgusu, konusu, verilen mesajlar, detaylardaki incelikler, etkileyicilik ve izleyiciyi gerçekten de derinden vuran harikulade bir son! Şu ana kadar izlediğim en iyi 5 film arasına rahatlıkla girdi. Bu başyapıtı ölmeden önce mutlaka ama mutlaka görün. 10/10
sulod
sulod

8 Haziran 2003 tarihinde eklendi
Filmi Dvd den izledim o kadar da güzel bi film değil sıkıcı ilerliyor film ama sonu güzeldi David Gale orda nie görünüyo anlamadım hala
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

18 Eylül 2010 tarihinde eklendi
İşte idam cezasının ne kadar saçma olduğunun bir göstergesi..Bir muhabir ve bir suçlunun gözünden anlatılan film,aslında günümüz adalet sistemine gayet anlaşılır bir eleştri.Sinema tarihinin en iyi final sahnelerine sahiptir kanımca..9/10
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
izlemeden ölmeyin tarzı filmlerden hele o final sahnesi.. hala etkisindeyim..
Plagueis
Plagueis

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok etkileyici müthiş bir film.özellikle finali tokat gibi iniyor.davası uğruna ölümü bile göze alan bir adam.süper bir senaryo.tek eksisi bazı yerlerde durağan bir hale gelmesi.kevin spacey ve kate winslet harikaydı.dramı içinizde hissetmek ve çok anlamlı bir film izlemek istiyorsanız mutlaka izleyin.bu filmi daha önce hiç duymamıştım biraz arka planda kalmış sanırım ama çok önemli bir başyapıt.. 9/10
kalpsiz
kalpsiz

14 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Herkes izlesin, izlesin de final nasıl yapılırmış görsün. Böylesine beklenmedik, böylesine çarpıcı bir son çok fazla filmde yok...
arsev17
arsev17

19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
yorumlarım:1. si Kevin Spacey çok iyi oynamış2. si Alan Parker’dan daha iyi bir atmosfer beklerdim, yönetmenlik iyi ama insan Alan Parker’dan fazlasını bekliyor. 3. sü Kate Winslet’ı çok karakter oyuncusu olmadığı bir filmde izlediğimiz için herhangi bir aktrist de bu filme giderdi benceve 4 değişik bir kurgusu olduğu için izlenmeye değer diye düşünüyorum.
barfly-2
barfly-2

5 Mart 2003 tarihinde eklendi
alan parker bana göre sinemanın en b aşarılı yönetmenlerinden birisi 80'lerde angel heart. 90'larda angela'nın külleri gibi çok önemli filmlere imza atan bu yönetmenin her filmi bana göre izlenmeyi hakeder
snowman72
snowman72

14 Mart 2003 tarihinde eklendi
alan parker'i sinemada yeni bir filmiyle görmek güzel olacak.senaryoyu sağlam kurgulayıp ayrıca çalıştığı oyuncuları iyi yöneten biri.gösterime girer umarım.
dolunay1903
dolunay1903

8 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bugüne kadar izlediğim en güzel filmlerden biri..Temposu ağır gibi görünsede bu sizi korkutmasın izleyin pişman olmayacaksınız.Süpriz finali ise sizi oturduğunuz yere çivileyecek..Oyunculuklar da dört dörtlüktü..Kısacası bu filme 10 üzerinden 10 vermemek haksızlık olur..
üsstad
üsstad

14 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Çok çarpıcı bir film olmuş.gerçekten müthiş bir film ve iyi bir senaryo. senaryo üzerinden ele alınıcak olursa film gerçekten üzerinde çalışılmış bir senaryo iyi oyuncuların oynadığı böylesine güzel bir senaryo müthiş bir filme dönüşmüş. çok müthiş , harukulade. özellikle Kate Winslet süper yine döktürmüş oyunculuğunu. izleyin pişman olmıycaksınız. iyi seyirler ...
verbalkint92
verbalkint92

26 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
bu filmi izlerken yönetmen alan parker’in stili gereği şaşıtıcı bir son beklemiyordum(angel heart hariç).beklemediğim de iyi oldu ve sonunda duvara carpmış gibi oldum.uzun süredir çoğu ülkede tartışılan bir yasanın adalet dağıtıp dağıtmadığını farklı bir açıyla anlatan tüm dünyayı yakından ilgilendiren bir film.idam cezası bu cezayı haketmeyene de verilebilir mi'idamın insanlar üzerinde yaptırımı var mıdır'idam toplumsal suçları kökünden çözer mi'bu soruların bolca sorulduğu bir yapım.insanların dünyayı bazı tabulardan arındırmak için bile bile öldüğü,seve seve idama gittiği,medyada ve toplumda sansasyon yaratmaları filmin diğer yüzü...9/10
cudiferat
cudiferat

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Film gerçekten anlattığı konu itibarı ile çok güzel ama çok sevdiğim yanı; bu konuyu güzel bir şekilde işlemesi yani kafamıza vura vura yönetmen fikrini bize beyan etmiyor; yanlızca fikrini çok güzel bir sinematografi, usta oyuncular, müthiş kurgu-senaryo ve finali ile tamamlıyor.
Filmdeki geri dönüşler ise heyecanımızı kat kat artırıyor.

Gerçekten de adı pek duyulmayan, pek bulamayacağınız bir film, bunun için bulursanız kaçırmayın "mutlaka" izleyin. 8,6/10
Dipnot: TV de tartışma sekansına ve Spacey nin Hitler in sözü ile valiye hitap etmesine dikkat derim...