Ölümle Yaşam Arasında
4,4

gogola
gogola

22 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Sonu beni iki kez şaşırttı. Filmin final sahnesi süper. Oyunculuk daha iyi olsaydı süper olurmuş. Yinede çok başarılı. Winslet daha iyi oynayabilirmiş. Süpriz sonları sevenler için süper film. izlenmesi gereken başarılı bir yapıt. 7 puan
sari_23
sari_23

30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çok iyi bir senaryo ama bu görüntüLere pek yansıtıLamamış kanımca.yani bir türLü yaratıLan bir atmosfer göremedim,hissedemedim.bir şeyLer eksikti sanki,bir yavanLık tadı kaLdı bende.yönetmeninin biLmeden aLdığım bufiLmin sonunda aLan Parker ismini görünce şaşırdım doğrusu.sevdiğim birçok fiLmi oLan Parker bu sefer kendini pek koymamış gibiydi fiLme,beLki iLerLeyen yaşındandır :))Ama tüm bunLara rağmen merak uyandırıcı ve sağLam aLtyapıLı bir senaryoya sahip iyi bir fiLm...
darklovedmt
darklovedmt

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok harika bir yapım çok güzeL.. oyuncular çok ii izlenmesi gerekir kesinlikle
ahmet-ertan
ahmet-ertan

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Alan Parker’dan gerçekten böyle bir film beklemiyordum. Oyuncuların performansıda gerçekten etkileyiciydi.Fazla söze gerek yok.10/8
Stanley-2
Stanley-2

10 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Filmin reklamı yapılsa aslında iyi iş yapabilecek düzeyde. öncelikle yönetmeniyle ilgimi çekti film. Büyük isim Parker. Sonra Kevin S. ve Kate W. İlk isim her zaman ki oyunculuğu, gayet iyi. İkinci isim Titanik’ten sonra pek birşey yapamadığını düşünüyorum(bu seneki Oskarlara kadar) ama bu filmde cidden iyi. Laura L. de yandan yandan baya etkili, kendini gösteriyor.Filme bakarsak öncelikle yönetmenden önüne senaryo geçiyor gibi. gizemlerini koruyor son dakikaya kadar. öğreneceğimizi umduğumuzdan daha çok şey ortaya koyarak şaşırtıyor izleyiciyi. bu da haliyle çok hoş bir durum.filme karşı biraz ön yargılıydım. Ağır tempolu bir film olduğunu düşünüyordum ama hiç de öyle olmadığını baştan sona sürükleyici bir kurguyla, zaman sorunu yaratmıyor. Gayet hareketli ve seyir zevki veren bir cinayet filmi diyebiliriz.(7)
khaleesi
khaleesi

10 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bu filmle birlikte kevin spacey e karşı büyük bi hayranlık duymaya başladım..film süper,oyunculuk süper...ayrıca kate winslet bu filmde kendini daha ii kanıtlamış..kesinlikle izlenmesi gereken bi film!...
wildmor

icat ederek, severek...
...dua ederek, savaşarak...
...öldürerek.
Ama ölüm hakkında
gerçekten ne biliyoruz ki?
Sadece hiç kimsenin
geri gelmediğini.
Ama hayatta öyle
bir nokta geliyor ki...
...o an...
...zihin bütün arzuları ve...
...tutkuları yeniyor.
Alışkanlıklar...
...hayallerden ağır basıyor.
Ve kayıplar...
Belki de ölüm
bir armağandır.""

Çok etkileyici bir film..
selmayurdasavas
selmayurdasavas

23 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Filmi soluksuz izledim o kadar sürükleyici bir sekılde anlatılmıs kı.Ve vermek ıstedığı mesajı da gayet etkılı bır bıcımde vermıs.Kevin Spacey hayranları da asla hayal kırıklığını uğramıycak her zamankı gibi çok ii.
nellyo33
nellyo33

3 Eylül 2010 tarihinde eklendi
mükemmel bir seneryo usta oyuncularla birleşince ortaya harika bir film çıkmış fazla söze gerek yok 1010
hilkayist
hilkayist

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
kurgusu güzel güzel bir filmdi..
iyi seyirler../8
Hilda
Hilda

16 Aralık 2021 tarihinde eklendi
İdam karşıtlığı beyaz perdeye ancak bu kadar güzel aktarılabilirdi. İzlemesi biraz sabır isteyen bir film. başlarda filmi tam oturtamasamda sonlara doğru şekillenmeye başladı, çarpıcı finaliylede güzel bir filmdi diyebilirim. Kate ve spaceyin oyunculuğuda harikaydı. İzlenmesi tavsiye edilebilir.
ncinarli
ncinarli

12 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
filmin konusunu okuduğunuzda filmden fazla birşey beklemiyorsunuz.ben de çok iyi bir film beklemedim.ama özellikle son 30 dakikası olmak üzere gerçekten mükemmel bir filmdi.tek kelime ile hayran kaldım.bence mutlaka izlenmeli.kimsenin kaçırmaması gereken bir film.oyunculuklar gayet iyi ama film insanı çok şaşırtıyor.izleyene sürekli yeni bir sürpriz sunuyor.hayatımda gördüğüm en iyi sonlardan biri.mutlaka izlenmeli
erhancetin
erhancetin

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
film sıkıcı ilerliyo ama sabretmeniz gerek sonu gayet güzel bağlanmış.kaliteli bir yapım.
vva1
vva1

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Film güzeldi fakat sonu biraz belirsizlikte kalmış gibi geldi bana. Neyin neden olduğu açıkça belirtilmemiş hala soru işaretleri kaldı kafamda burdaki yorumlara da bakınca bi tek benim galiba. Oyunculuklara diyecek lafım yok harikalar. İzlenilmesi gereken filmlerden biri diye düşünüyorum.
dolunay946
dolunay946

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
tahmin edilemez bir sonla bitiyor.tüylerim diken diken oldu filmin sonunda...eşine ender rastlanan filmlerden biri bence.haklı olduğumuza inandığımız durumlarda bunu ispatlamak için kaç kişi canını ortaya koyar ki...