Ölümle Yaşam Arasında: Kullanıcı yorumları - Sayfa 8
Ölümle Yaşam Arasında
4,4
sfermera
25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bu film için önce senaryo diyorum... sonra alan parker... ve... spacey, winslet vs... etkileyici bir hikaye... iyi bir anlatım ve oyunculuk... filmlerde beklenmedik bir son bekleyenlerdenseniz(cümle aynen yazıldığı gibi okunur...) bu filmi izlemelisiniz...
gerçekten harika bir filmdir!Kevin spacey'nin muhteşem oyunculuğu we tabii ki kate winslet'ımla tamamen harika bi film haline gelmiş!Filmde bi insanın inandıkları uğruna neler yapabilceği anlatılıyor...
filmde olan biteni anladığımda çok şaşırmıştım.filmin konusu süper,oyuncular zaten belli,yöneten de güzel yonetmiş..çekilmeseymiş kötü olurmuş..zevkle izlediiğim filmler arasında..
ya kevin spaceyden beklentimden dolayı filmin sonunu tahmin ettim,hatta eşim de şaşırdı nasıl bildin izledin mi daha önce diye,ama mükemmel bir film kesinlikle kaçırmayın derim
güzel filmdi fakat yine de bu puanı alacak kadar güzel değil bence 7,5 falan olmalı çünkü bu puana bakarak bu filmi alan biri filmden çok şeyler bekliyor.
ya filmden sonra 2 dakka boyunca off ooff demekten kendimi alamadım ayrıca o son 15 dakika nasıl bir heyecan duygusu o öyle insan yerinde oturamıyor.. gerçekten güzel bir kurgu ve iyi oyuncular. adamın hicbirsey belli etmemesi ne kadar mükemmeldi.