Ölümle Yaşam Arasında
4,4

beck31
beck31

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
Şu ana kadar çekilmiş, idam cezası karşıtı en çarpıcı ve en etkileyici filmdir sanırım.Önyargısızca alınıp izlenmeli, zaman nası geçiyor belli değil ve muhteşem final.Kevin Spacey, Kate Winslet ve Laura Linney filmin izlenmesi için apayrı bir sebep.8/10
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Harika kurgusu ve senaryosunun yanısıra müthiş oyunculukları ve seyircisini adeta nakavt eden sonu için değil sadece,bir fikrin sinemada ne kadar etkileyici bir biçimde savunulabileceğini gösterdiği için de izlenmeli.İşte biz sinemayı böyle filmler izleyebildiğimiz için seviyoruz.
nskmourinho
nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
ters köşe tabirini en güzel uygulayan filmlerden biri belkide birincisi.kevin inanılmaz bir kompozisyon sergilemiş kacırmayın
Chev
Chev

20 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Çok başarılı bir film. Kevin Spacey ve Kate Winslet filme ayrı bir güzellik katmış. Yönetmen başarılı. Final çok iyi. Kısacası izlenmesi gerekenlerden.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

9 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Üç gün içerisinde bir gazetecinin içine girmek durumunda kaldığı bir infaz olayı, geçmişe döndürüyor biz izleyenleri. Nasıl, neden derken bir anda dahil oluyoruz hikayeye. Winslet rolüne yakışmış, Spacey yine muazzam başarılı. Hikaye finali ile değil, işlenişi ile etkiledi ve beğendirdi kendini bana. İdam karşıtı oluşumlar içerisindeki kişi ve kişilerin gerçekten hayatla ölüm arasındaki dansı sade ama başarıyla işlenmiş bence. Beğendiğim filmlerden biri oldu.tavsiye ederim pişman olmazsınız iyi seyirler...
kemerlee
kemerlee

31 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Yargısız infaz, idam ve adalet sistemini sorgulayan harika oyuncu performanları(özellikle space bir oscar daha hak etmiş), sürükleyici anlatımı(Gece Yarısı Expresi nedeniyle ülkemizde pek sevilmeyen usta yönetmen Alan Parker tüm marifetini konuşturmuş), etkileyici sonuylada dört dörtlük bir film.
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Çok düşündürücü, insanların inandıkları uğruna nasıl fedakarlıklar yaptığını anlatan bir film. Çok etkilendim, Kevin Space çok başarı bir oyuncu gerçekten, duyguları çok güzel anlatıp yaşattırıyor. İzlemeye doyulmayan filmlerden bence..
basakbilgi
basakbilgi

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Çok fazla bilinmeyen ama şaşırtıcı derecede etkileyici,özellikle sonuyla insanı çarpan bir film. İnançlı, kararlı, fedakar insanların neler yapabileceğini çok çarpıcı bir biçimde ortaya koyan ve idam cezasının neden insanlığa yakışmayan bir ceza olduğunu kafanıza kazıyan bir film.
mrs-durden
mrs-durden

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Sonu asla tahmin edilemeyen insanı dumur eden film. Kevin Spacey varsa zaten fazla lafa gerek yok...
bruceconrad
bruceconrad

26 Şubat 2003 tarihinde eklendi
alan parker gibi bi yönetmenden ve böyle başarılı oyunculardan iyi bi senaryoyla çıkacak film muhteşem olmalı...
alba42
alba42

22 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bir düşünce uğruna nelerin göze alınabileceğini iç parçalayıncasına gözler önüne seren bir film.kate winslet ve kevin spaceyin göz dolduran muhteşem oyunculukları filmden gözünüzü ayrımanızı engelliyor.film gerçek bir yaşam hikayesinden alınmış ve bu nedenle david gale diye bir adamın ve yaşadıklarının gerçek olduğunu düşündükçe insanın tüyleri diken diken oluyor.şaşırtıcı bir sona sahip, kate winslet filmin sonunda gerçekleri öğrenirken sizin de yüz ifadeniz onunkinden pek farklı olmuyor.
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

18 Eylül 2010 tarihinde eklendi
İşte idam cezasının ne kadar saçma olduğunun bir göstergesi..Bir muhabir ve bir suçlunun gözünden anlatılan film,aslında günümüz adalet sistemine gayet anlaşılır bir eleştri.Sinema tarihinin en iyi final sahnelerine sahiptir kanımca..9/10
Plagueis
Plagueis

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok etkileyici müthiş bir film.özellikle finali tokat gibi iniyor.davası uğruna ölümü bile göze alan bir adam.süper bir senaryo.tek eksisi bazı yerlerde durağan bir hale gelmesi.kevin spacey ve kate winslet harikaydı.dramı içinizde hissetmek ve çok anlamlı bir film izlemek istiyorsanız mutlaka izleyin.bu filmi daha önce hiç duymamıştım biraz arka planda kalmış sanırım ama çok önemli bir başyapıt.. 9/10
barfly-2
barfly-2

5 Mart 2003 tarihinde eklendi
alan parker bana göre sinemanın en b aşarılı yönetmenlerinden birisi 80'lerde angel heart. 90'larda angela'nın külleri gibi çok önemli filmlere imza atan bu yönetmenin her filmi bana göre izlenmeyi hakeder
snowman72
snowman72

14 Mart 2003 tarihinde eklendi
alan parker'i sinemada yeni bir filmiyle görmek güzel olacak.senaryoyu sağlam kurgulayıp ayrıca çalıştığı oyuncuları iyi yöneten biri.gösterime girer umarım.