Saatler

kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Birçok önemli oyuncunun biraraya geldiği kaliteli bir film. Sabırla izlenilirse çok beğenilecektir.
throughout
throughout

23 Kasım 2010 tarihinde eklendi
2003 yılında dershaneden çıkıp film izlemek istediğimde aklımda belirli bir film yoktu.. sinemaya gittim ve bu filmi gördüm.. o zaman 19 yaşında olmama rağmen oyuncu kadrosuna güvenerek the hours filmini izledim.. iyi ki de izlemişim.. etkili bir dram ve akıllıca yazılmış bir senaryo.. tabiki kidman ve streep oyunculuklarıyla filmi daha da orjinal kılıyor.. kaliteli dram severler eğer hala bu filmi izlemediyseniz vakit kaybetmeden vcd-dvd yoluyla bu eksiği kapatın :) şimdiden iyi seyirler...
naked-soul
naked-soul

11 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
film mükemmeldi...her ne kadar ağır ilerlesede film izleyiciyi kendine bağlayabiliyor.konu zaten mükemmel bir de oyuncu kadrosu starlardan oluşunca bence ortaya bir şaheser çıkıyor.nicole’un makyajı ise ayrı bir konu.kesinlikle izlenmesi gerek diye düşünüyorum:)
Shattered-Glass
Shattered-Glass

19 Ağustos 2003 tarihinde eklendi
braille ben senin ne dediğini anladım zaten bu yüzden fanatizme ebediyyen karşıyım.
ginger-soner
ginger-soner

10 Aralık 2003 tarihinde eklendi
savash87’ye katılıyorum! Hem film eleştirisi hem de Alin Taşçıyan hakkındaki yorumu açısından yani...
hadesoul
hadesoul

13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
işte stephen daldry nin bir diğer başyapıtı. büyük yazar virginia woolf un mrs. dalloway romanının farklı zamanlarda yaşayan üç kadının hayatını nasıl kesiştirdiği üzerinde ilerleyen film tüm oyuncu kadrosunun döktürdüğü bir oyunculuk şovuna dönüşmüştü. nicole kidman kariyerinin en iyi performansını woolf rolünde verirken julianne moore, meryl streep ve ed harris başta olmak üzere diğer oyuncular da kısacık rollerinde harikalar yaratarak filmi alıp götürüyorlardı. philip glass yalın ama bir o kadar etkileyici tema müziğiyle filme çok şey katmıştı. film 2003 oscarlarından bir tek kidman ın en iyi kadın oyuncu ödülüyle dönmüştü ama en iyi film ödülünü chicago dan daha çok hak ettiği kesindi. sonuç olarak bu filminde daldry usta bir yönetmen olduğunu artık kanıtlıyordu; film de pianoyu (jane campion) burun farkıyla geçerek tüm zamanların en iyi kadın filmi olarak sinema tarihindeki yerini alıyordu..