coktandır boyle bir film izlememistim al pacino icin ovguler dizmeye gerekmez adam ne yapsa sanat beceri akıyor colın farrell da yeni olmasına rağmen oldukça iyiydi görülmesi gereken bir film hele böyle kalitesiz filmlerin arasında GİDİN derimmm...
mükemmel olmasa da güzel bi macera filmi.. izlenmeye değer.. hem kim ne derse desin Colin FARRELL ve AL PACINO ikilisini bi arada görmek için bile kaçırılmaz.. Colin çok güzel gülümsüyo ya:))
sonu saçma olmuş oysaki mantıklı olarak farklı bitmesi lazımdı. film iyiyi haklı çıkarmak adına bir son yapmış. o kadarda ahım şahım olmasada güzel filmdi 6.5/10
bu filme kesin gidilir nede olsa al pacino oynuyor gerci filmi arka planda yürütsede oyunda iyi bir performans seriliyor. bu filmi kesinlikle kaçırmayın derim
Al pacino'nun karşısında Colin farrel güzel bir oyunculuk sınavı vermiş.Pacino yaşı ilerledikçe daha bi forma giriyor. Bence al pacino robert de niro gibi yaşlı? oyuncuları günümüzün başarılı oyuncularıyla yanyana oynatmak bana ve benim gibilere zevk veriyor.
Al Pacino hatırına seyredilebilir bir film. Vasatın üstünde. Ortada farklı bir senaryo varmış gibi duruyor ya da izleyiciye bu hissettirilmeye çalışılıyor ama malesef özgünlük yok; yani vermek istediklerini verememişler. Sanırım izleyen çoğu kişi benim gibi farklı bir final hayal etmiştir. Finali etkileyici bulmadım. 6/10. Vasat üstü