Çaylak
4,2

kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Çok da iyi olmamakla beraber türüne yakışır bir filmdi ve 8 puanı hakediyor...Al Pacino daha iyilerini yapabilirdi ama senarist ve yönetmen kendisi olmadığı için elinden gelen bu kadar.Bu arada Al Pacinonun kendi emeklerinden bir demet Richard Hakkında belgesel-filmini mutlaka izleyin derim...
oguzcetin990
oguzcetin990

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
süper...
berk-ay1987
berk-ay1987

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
sinemaya gittiğimizde gidecek film bulamayıp hadi ya bari şu çaylağa gidelim deyip gittiğimiz ve salondan çıkıtığımızda hepimizin gülen suratlarla ayrıldığı bir filmdi.10/8
Demirtas
Demirtas

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Çaylak, ajan filmleri arasında ayrı bir yere koyabileceğimiz bir film. Bugüne kadar ajan filmlerinde hep ajanların faaliyetlerini izliyorduk. Burda ise bir ajan nasıl olunur sorusunun cevabı var. Film baştan sona sürükleyici. Al Pacio yine her zamanki gibi. Colin Farrel ise kendisini izletmeyi başarıyor. Film bence çok başarılı. Özellikle Colin Farrel’in finalde yaptığı oyun çok başarılıydı. İzleyin derim.
mumy32
mumy32

2 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
süper film
al pacino kendini kouşturmuş gerçekten colinde iyi oynamış sonuda çık şaşırtıcı
baba6b
baba6b

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
al pacino yine yapıcagını yapmış.süper bi fiim ama sonunu begenmedim
recepeker1985
recepeker1985

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
1)filmin ne anlatmak istediği açık değil.film yavaş ve birazda sıkıcı tempoda ilerliyor.
2)türüne tam oturmamış.
3)görüntü kalitesi çok iyi.
4)filme verdiğim not 7/10
smemsa
smemsa

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel ve karmaşık bi filmdi.AL Pacino ve Colin Farrelin olması ayrıca güzeldi.Kaçırmayın derim...
michael-corleone
michael-corleone

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
evet arkadaşların dediğine katılıyorum colin farrelde iyi bi oyunculuk sergilemişti.kirli parada ki pacinonun partneri gibi ezilmemişti.
serah-keanu
serah-keanu

13 Mart 2007 tarihinde eklendi
iddia ediyorum.. bu filmi oturarak izleyemezsiniz... ben hiç oturamadım... ve çığlıklarınına hakim olamayacaksınız
acungio
acungio

13 Mart 2007 tarihinde eklendi
Ben bu filmi abartısız 5 sefer izledim..Hem eşe dosta izlettim hemde bu kurguyu bi daha izleme fırsatı buldum..Alpacino mükemmeL ,Colin mükemmel oynamış,Bridget monayhan zaten çok yetenekli..Filmi izlemeyen çok yanlış yapmış olurrr..8/10
ipoki
ipoki

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
al pacıno yine muhtsem simdi nefret ettigim collin farrell i o samnlar severdim bu filmde ikiside cok güsel oynamıstı.. senaryo zekice bi kurgulanmıss filmin sonu basındaki önemsiz oldugunu düşündüügünüz ayrıntılarla bütünleşioo.. süperr ilmdi ya ne diyebilirim izleyin mutlaka....
newbahar007
newbahar007

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
evet harika bir film....farrel alpaçino moynahan hepsi konuşturmuş sanatlarını..
iguanaxxx
iguanaxxx

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi kesinlikle kaçırmayın,izlemediyseniz de hemen izleyin.izledikten sonra ne demek istedigimi anlayacaksınız.10-10
yuceonder
yuceonder

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Al pacino'nun karşısında Colin farrel güzel bir oyunculuk sınavı vermiş.Pacino yaşı ilerledikçe daha bi forma giriyor. Bence al pacino robert de niro gibi yaşlı? oyuncuları günümüzün başarılı oyuncularıyla yanyana oynatmak bana ve benim gibilere zevk veriyor.