KaliteTAKİP
9 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Ne filmdi yav gerilim ve aksiyonu birbiri ile iyi harmanlamışlar. Birbirinden akılcı hamleler cıa ajanı olabilmek için yapılan sınavlar filmi on numara sürükleyicilik katmış diyebilirim. Hani satranç oynarsınız hamle yaparsınız karşınızda ki ne yapacak nasıl bir taktik uygulayacak diye beklersiniz işte film aynen öyle olmuş benim gözümde. Tabi filmin bu özelliklerinin yanı sıra bir özelliği var ki oda hiç şüphe yok Al Pacino ustadır. Collin Farrel ve Bridget Moynahan gibi isimler kendini şanslı hissetmeli usta ile oynarken. Neyse uzatmadan şiddetle tavsiye eder şimdiden iyi seyirler dilerim.
Al paçino'nun son sahne özellikle dahil,gösterdiği oyunculuk mükemmel Ters köşeye getirdi bu film açıkçası beni,karakterler yanılttı,Colın farrell pek oyunculuk açısından yeterli olamasa da bakışlarıyla filmi tamamladı..
Yıllar önce sinemada izlemiştim ve aradan 8 yıl geçtiği için aklımda pek bişiy kalmadığı için bugün tekrar izledim.Cıa in gizli işlerini açığa çıkarıyor ve aslında insanların göründüğü olmadığını çarpıcı bir sonla anlatıyor.Al pacino için izlenir nitekim yine iyi bir oyunculuk çıkarmış keza colin farrel da baya iyi oynamış...
7 yıl önce sinemada izlemiştim ve şu an aklımda kalan pek bir şey yok diyebilirim... ama o zaman beğenmiştim.. en azından kaliteli ve akıcı bir film çaylak...
ajanlık hakkında fikir edinmek isteyenlerin muhakkak izlemesi gereken bir film,ayrıca denildiği kadar da kötü bi son değildi bence.filme 9/10,,,Bridget Moynahana da 1000/10.etkileyici derecede güzel..
Benzeri öyle çok ki bu tür filmlerin. ancak nasıl anlattığınız önemlidir herzaman olduğu gibi. Bir de kaliteli oyuncular oldumu o film İzLeNir. Yaklaşık 1,5 saat keyifle izleyeceğiniz bir film arıyorsanız doğru yerdesiniz.
al pacino nun gene en iyi yaptığı şeyi yapıyor ve yeni bir yetenek buluyor bunu en iyi şekilde işiliyor.sürükleyici bir filim en azından birbirini takip eden olaylarda bir sonraki sahnede ne olucağını belirli değil ve buda filime değişik ve merak uyandırıcı bir yan katıyor.