Hep bir beklenmeyenle devam eden film. Soğuk tonlar aksiyonla birlikte süper bir harmoni yakalamış. Oyunculuklar size gerçekler boyutunda sunuyor icralarını. İzleyiniz.
Bu film benim en sevdiğim filmlerden biri.CIA kapılarını açmış deniyor da birazcık ucundan göstermiş desek daha doğru olur.Daha Çiftlik diye biyerin varlığını bile kesin doğrulamıyorlar ama beyin yıkama kısmının ve sayılan eğitimlerin en azından veriliyor olduğunu herkes biliyordur zaten.Oyunculuklar hakkında;Al Pacino bence rolünün hakkını güzelce vermiş.Oynadığı karakter güçlü bir karakter ve bunu hissedebiliyorsunuz.Farrel aktif ve hırslı biri rolünde ama bence gerçek hayatta öyle biri olduğu için bu role seçilmiş vede yakışıklı olduğu için.Bi oyunculuk yeteneği yok bence.Film boyunca kaş çatarak filmi bitirmiş.Bazen de afallayarak kalıyor dikkatli seyrederseniz.Diğer oyuncuları iyi buldum.Aksanyon olarak vasat buldum ama kurgu bence çok güzeldi.Ajan filmi demekten çok farkındalıklarla alakalı bir film demek daha doğru olur bence.ince ince işlenmiş ..Ben tavsiye ederim arkadaşlara ama aksiyon yada eğlence için izlenecekse biraz sıkıcı gelebilir.
Al pacino nun varlığı bile bu filmi izlenmeye değer kılardı mükemmel bir film olmuş tek kekkelimeyle muhakkak izlemenizi tafsiye ediyorum üst düzey bir film olmuş 10/10