Goodnight Mommy
2,8

Aamir Khan
Aamir Khan

17 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Filmdeki ters köşe güzeldi normalde çabuk ayıklarım ama bu sefer bende tongaya düştüm galiba izlenir :)
cilalı taş
cilalı taş

28 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Filmde anlaşılmayacak bir şey yok ; Eliyah yolculuk şurasında Füg durumu ortaya çıkıyor sonra annesini o şekilde görünce maskafobi ile bu durum iyice zirveye çıkıyor.

Ben daha ilk başta anlamıştım, baba sadece eliyah ile vedalaştı, anne sadece onunla konuştu ve ona hediye aldı, polis sadece ona sorular sordu vs vs...

Filmin finaline gelirsek ; Anne yangında öldü, lukas zaten daha önceden ölmüştü, Eliyah beyimiz o andan sonra hem lukası hem de anneyi hayal etmeye başladı, bu durum izleyiciye gösterildi ve bitti.

Haa, aralarda annenin derisimin soyulup canavara dönüşmesi vs Annenin önceki sert tavırları yüzünden aslında bana kalırsa filmde verilen en büyük mesaj buydu , kısaca diyor ki " Bu tip rahatsızlıkları olan kişilere eğer ki sert, tepkisel yaklaşırsanız durumu kötüleştirirsiniz.

Annemin kötü tavırları ; onu çocuğunun gözünde bir canavara dönüştürüyor.

Kabaca bu şekilde, ben beğendim.
Oguzbuyukli
Oguzbuyukli

29 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Film son ana kadar merak uyandırarak devam ediyor oyunculuk ve senaryo bakımından gayet başarılı. Güzel bir ters köşe filmi. 