Tenenbaum Ailesi
3,8

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

2 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Herkese hitap etmeyen bir film. Sabırla seyrederseniz, seviyorsunuz. Karakterler çok iyi...
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

22 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Birbirinden yetenekli ve önemli oyuncuları bir araya getirmiş, ilginç senaryo ve yönetimiyle hoş bir film.Farklı bir film denemek isteyenler buyurun bu filme.Olumsuz yorumlara ve puanına aldırmadan rahat bir kafayla izleyin beğeneceksiniz. 10 / 8
emrahsahin98
emrahsahin98

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Gwyneth Paltrow'un aslında kötü değil, yalnızca kendi kendini harcayan bir oyuncu olduğunu anlamamı sağlayan; alelacele sonuca bağlanmasa(sürenin de etkisi var) başyapıt olarak niteleyebileceğim bir film.
Scorsese'nin Wes Anderson'u neden veliahtı olarak gösterdiğini anlıyorsunuz filmi izleyince.
Sonuç olarak harika...
mayhemproject
mayhemproject

4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bu aile cok ilginc,cok egleneksiniz.kesinlikle izleyin derim
widmark-2
widmark-2

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
wes anderson harika bir yönetmen luke wilson hayatta bu kadar iyi oynamadı ayrıca gwynelth paltorwa aşık olmamak senaryonun tadını çıkarmamak ayıp ayıp
luisablack
luisablack

7 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
bence tenenbaum ailesi komik,düsündürücü ve duygusal bir filmdi.Karakterler tamamen farkli,kendine özgü,ilginç ve uç noktalarda insanlar ki bu filmi daha da komik hale getirmis.Espriler oldukça ince ve trajik olaylar bile vurdumduymaz bir hava ile anlatiliyor.Oyuncu kadrosuna gelirsek kesinliklemuhtesem.owen wilson çok iyi gene hackman her zamanki gibi harika ve ben stiller da çok iyi.Anlaticinin da Alec baldwin oldugunu belirtmeliyim kisacasi kadro da müthis.bence 10 üzerinden en az8 hakediyor.
hasinerkek
hasinerkek

5 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Filmi izlemeye başlamadan önce çok komik olacağını düşünmüştüm ama ilk yarım saatte daha dramatik bi film olduğunu farkettim. Zaten film sonunda birazda üzüntü veriyo. Filmde güldüğüm bütün sahnelerde gene hackman vardı. Gerçekten müthiş oynamış.
truelove949
truelove949

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bu film kesinlikle defalarca izlenmeyi hak ediyor oyunculuklar,senaryosu ve müzikleriyle çokçok özel bir film ben her izlediğimde farklı birşeyler buluyorum sorumsuz ama iyi niyetli bir babanın uzun yıllar sonra birazda mecburiyetten ailesinin yanına dönmesini ve aralarındaki sorunları anlatan bazen komik bazen dramatik bir film ama izlemeyen herkese bu filmi öneriyorum...