Panik Odası

klace
klace

31 Mayıs 2002 tarihinde eklendi
dün özel gösterimde izledim.film güzel fakat bence david fincher gibi bir yönetmene yakışmıyor.olayları başından sonuna kadar belli.filmin başından sonu zaten belli.merak edilecek bir olgu yok.ama yinede sıkılmadan izlenebilir.bu filme çok şey beklemeden gidin.....
ynarcin
ynarcin

22 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Standart bir macera/gerilim filminden öteye gidemiyor.Zaten konusu ve senaryosu itibarıyla sürprize imkan tanıyamıyor.Dolayısıyla da sonunu çok da merak etmediğimiz ve film esnasında bazen sıkılıp bazen heyecanlandığımız bir filmden öteye gidemiyor.Aslında daha büyük beklentilerim vardı ama karşılığını pek bulamadım.

6/10
alici-utku
alici-utku

6 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
kalbim yerinden atacak gibi oldu.acaba jodie telefonu alıp odaya gelebilecek mi diye?çok süper bir film.aynı yapım ekibi ve jodie foster flight plan diye bir filme daha imza atcaklarmış bu sefr sinemada izleyeceğim.
miramus
miramus

14 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Filme gelmeden Jodie Foster'a değinmek istiyorum ki güçlü mizacı, buz bakışları ve olağanüstü oyunculuğuyla bu rol için ideal olmuş..Filme gelince çok sıkı bir gerilim değil ama asla ve asla sıkıcı değil..Sizi sırada ne olucak diye merak ettirdiğinden keyif alarak izleyeceksiniz..
kenloach
kenloach

22 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Gayet iyiydi.beklentilerimi karşıladı,sıkılmadım.heyecan ve gerilim vardı,sonu pek inandırıcı değildi ama iyi bir film.
rusty30
rusty30

10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Kocasından yeni boşanmış bir kadın, kızıyla birlikte yeni bir eve taşınırlar. Eve yerleşirler; fakat evde farkettikleri bir oda olur hemen. Oda sadece içten kontrol edilir, dıştan bir bağlantı kesinlikle sağlanamaz. Anne-kız bunu farkederler ve birgün eve 3 hızsız girer bu odadaki bir şeyi çalmak için. Anne-kız artık yapacakları bir şey yoktur, sığınacakları tek şey garip; ama güvenli olan bu oda olacaktır.Panik Odası sürükleyici konusuyla, süpriz çıkışlarıyla ideal filmlerden birdir.
sena-cos
sena-cos

27 Mayıs 2002 tarihinde eklendi
film hiç hoşuma gitmedi. sanırım konusu saçma geldi. bilmiyorum ya sadece tavsiye etmiyorum.
beck31
beck31

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
senaryo harika oyuncular harika ki en sevdigim aktrislerden jodie foster kendını filme o kadar kaptirmiski filmde o ne yapıyorsa sanki szide onu yapıyosunuz.Sacma konustum sanırım biraz ama cok heyacanli ve gerilim severler icin super bi film
gskaltay
gskaltay

14 Ocak 2005 tarihinde eklendi
sıradan bir gerilim filmi sinemada izlemeye değicek bir film değil...
caneri16
caneri16

13 Eylül 2004 tarihinde eklendi
ilginç ve degisik turden filmleri severim..klasik tarzda filmlerden sıkılanlar mutlaka
izlesinler diyorum.. jodie nin miladı artık dolmustur..benim bu filmde dikkatimi ceken eleman telefon kulubesinde de oynayan zenci oyuncuydu..bu adam bence kesfedilmemiş bir yıldız..
teenyoung
teenyoung

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten Harika Bir Film Buraya Baktım Beğenmeyeceğimi Sandım Ama İzledikten Sonra Düşüncelerim Gerçekten çok Değişti Kurgu oyunculuk Süper Heyecanlandığım Bazı Sahneler Oldu Bu Yüzden güzel bir Yapıt Herkesin İzlemesi Tavsiye 10/10
Hilda
Hilda

12 Mart 2020 tarihinde eklendi
maalesef beklediğimin altında bir film oldu. belkide ben beklentimi fazla arttırdım. sonuç itibariyle beni fazla etkilemedi diyebilirim.
hazaraki
hazaraki

24 Mayıs 2002 tarihinde eklendi
dövüş kulubü , seven ve yanlış hatırlamıyorsam the game den sonra Fincher in her filmine gitmeye karar vermiştim. panic room bu hafta gösterime girecek olmasına rağmen dayanamıyıp hemen bir cd sini aldım. korsan falan ama ne yapalım ! filme gelince fragmanında panik odası diye geçen yeri çok daha farklı birşey sanmıştım. konusunuda öyle. ama herşey o kadar basit ve düz bir mantık üzerine kurulu ki buda diğer filmleri izlemiş olanlar için hayal kırıklığı yaratıyor. ama olsun :) jodie foster ve kızının performansları harika. kamera kullanımı diğer filmlerinde olduğu gibi mütihş. ayrıca panik odasının beyaz florasan ışığı ve de odada yoğun kullanılan siyah plastil (telefon, monitörler gibi...) gerçekten geren soğuk bir ortam yaratıyor. ayrıca diğer telefonu kullanma, gazı ateşle söndürme ve fenerle sos yollama fikirleri oldukça akıllıca geldi. bir de filmin başrolü nicole kidman mış ama son anda sakatlanmasından dolayı jodie ye devretmiş (sitede öyle yazıyo:) ah keşke nicole kidman oynasaydı. the others daki o sağukluk burayada çok yakışırdı. olsun ama jodie foster da gerçekten iyi bir oyunculuk çıkarmış. tavsiye edilir...
odinhan
odinhan

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Gerilim filmlerinin şu öcülü perili senaryolardan sıyrılıp bu tip yenilikci senaryolara ihtiyacı var.Jodie foster zaten bu filmlere ilaç olabilecek kalitede bir oyuncu.Güzel bir gerilim.10/8
kadir503
kadir503