david fincher'e olan hayranlığım bu filmle birkez daha pekişti. Aslında eleştirenler oldu, özellikle Seven ve Fıght club' gibi fillerden sonra Panik Room biraz daha kolaya kaçmak gibi olabilir. Ama yinede görsel efekt ve canavarlar olmadan bir evde insanı nasıl gerebileceğini gösterdi. Oyunculuklar zaten tartışılamaz.
film bastan sona evin icinde geçiyo ve her david fincher filmi gibi karanlık ve kasvetli bir hava.yine de sıkılmadan izlenen ve merak uyandıran bir film.
Jodie Foster+Forest Whitaker+Senaryo Film kesinlikle sıkıcı veya saçma değil aksine oldukça akıcı ve mantıklı. Oscarlı forest whitaker in filmdeki zorunda kalmışlık rolu başarılı ve çok etkileyici. film eşinden ayrılan kadının bir eve taşınması ve evde eski sahibine ait spoiler: 22 milyon dolar bulunması üzerine kurgulanmış oldukça başarılı bir gerilim filmi. İzlemenizi tavsiye ederim.
çok sürükleyici. ama ben adamlar başka yerdeyken dışarı çıkıp cep telefonuyla niçin bir yerleri arayamadığını anlamadım. ya ben bişeyi gözden kaçırdım ya da filmi yapanlar
İzlediğim her dakika muhteşemdi. Film başından sonuna kadar sizi ekrana sabitliyor. Bu filmi daha önce izlemediğime yanarım forrest whitaker'in performansı muhteşemdi.
Bence film harikaydı, bir filmi seyrederken neden o filmin tarzının ve içeriğinin dışında bir şeyler aranır onu da anlamış değilim, gerilim seyrederken filme o gözle bakılması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta ortada çok başarılı bir yönetmen var. Dar alanda geçen gerilim fimlerini hep sevmişimdir.
Bir on dört şubat yortusunda tesselli olsun diye izlediğim ve panik atak duygularımı kabarttığım tipik Psikolojik Gerilim türü bir film. Yer yer insani ve vicdani duyguları irdeleyen ve yargılayan zekice bir film. Tavsiyem yok seçim sizin kötüyü de iyiyi de değerlendirecek olansın.