Panik Odası

sebitusgen
sebitusgen

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Gerilim türünde iyi bir iş çıkmış.İzlerken koltuk tepelerine çıktık .David Fincher filmi ne de olsa..
didaktix
didaktix

14 Haziran 2002 tarihinde eklendi
david fincher'e olan hayranlığım bu filmle birkez daha pekişti. Aslında eleştirenler oldu, özellikle Seven ve Fıght club' gibi fillerden sonra Panik Room biraz daha kolaya kaçmak gibi olabilir. Ama yinede görsel efekt ve canavarlar olmadan bir evde insanı nasıl gerebileceğini gösterdi. Oyunculuklar zaten tartışılamaz.
ebasdar
ebasdar

2 Haziran 2002 tarihinde eklendi
film bastan sona evin icinde geçiyo ve her david fincher filmi gibi karanlık ve kasvetli bir hava.yine de sıkılmadan izlenen ve merak uyandıran bir film.
fasay
fasay

5 Kasım 2006 tarihinde eklendi
senaryo harika. telefon klübesine benziyor. farklılık arayanlara ideal. 8/10
Kaan A.
Kaan A.

2 Eylül 2014 tarihinde eklendi
Jodie Foster+Forest Whitaker+Senaryo
Film kesinlikle sıkıcı veya saçma değil aksine oldukça akıcı ve mantıklı. Oscarlı forest whitaker in filmdeki zorunda kalmışlık rolu başarılı ve çok etkileyici. film eşinden ayrılan kadının bir eve taşınması ve evde eski sahibine ait spoiler: 22 milyon dolar
bulunması üzerine kurgulanmış oldukça başarılı bir gerilim filmi. İzlemenizi tavsiye ederim.
oyeruh
oyeruh

4 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence bu pundan dah fazlasını hak eden bir yapım.senaryo çok güzel.bence kesinlikle izleyin
kaplan571
kaplan571

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok sürükleyici. ama ben adamlar başka yerdeyken dışarı çıkıp cep telefonuyla niçin bir yerleri arayamadığını anlamadım. ya ben bişeyi gözden kaçırdım ya da filmi yapanlar
Ferit Y
Ferit Y

28 Ekim 2019 tarihinde eklendi
İzlediğim her dakika muhteşemdi. Film başından sonuna kadar sizi ekrana sabitliyor. Bu filmi daha önce izlemediğime yanarım forrest whitaker'in performansı muhteşemdi.
harunkalpak
harunkalpak

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bence film harikaydı, bir filmi seyrederken neden o filmin tarzının ve içeriğinin dışında bir şeyler aranır onu da anlamış değilim, gerilim seyrederken filme o gözle bakılması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta ortada çok başarılı bir yönetmen var. Dar alanda geçen gerilim fimlerini hep sevmişimdir.
tamer-akguner
tamer-akguner

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
sadece bir evin içinde bundan daha güzel bir film çekilemez
afife-ak
afife-ak

28 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bu filmde Nicole Kidmanin degilde Judie Fosterin oynamasi buyuk sans!

Kesinlikle izleyin pisman olmazsiniz :)
gokmen-82
gokmen-82

14 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bir on dört şubat yortusunda tesselli olsun diye izlediğim ve panik atak duygularımı kabarttığım tipik Psikolojik Gerilim türü bir film. Yer yer insani ve vicdani duyguları irdeleyen ve yargılayan zekice bir film. Tavsiyem yok seçim sizin kötüyü de iyiyi de değerlendirecek olansın.
Ramazan Ak
Ramazan Ak

11 Şubat 2025 tarihinde eklendi
ya kardeşim 1990lardan beri 911 sim kart olmasa bile aranabilir. bunlar telefon çekmiyor diye koyun gibi bekliyorlar
ozdenor
ozdenor

4 Mart 2006 tarihinde eklendi
süper bi film.judi yine oyunculuğunu konuşturuyor. zaten hayranım kadına.izlemeyenler çok şey kaybeder...d:D
witer-pls
witer-pls

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
jodie foster klasiği diicem süper bi film bn çhok beğendm we filmden çhok zewk aldım...