Acemi Prenses
3,9

The--Recep
The--Recep

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
genc oyuncu anne hathaway dan iyi bir basarı.cok eğlenceli ve komik bir aile filmi(bence)...tatlı bir kraliyet mucadelesi
kraluni005
kraluni005

12 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence çok güzel olmuş izlerken büyük zevk aldım süper bir film 2.de 1. si kadar güzel olmuş anne hathaway süper bir oyuncu bence beden dilini mükemmel kullanıyo cok talı bir mimiği var..
zdilaver
zdilaver

5 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
herşey tahmin etğiniz gibi gelişiyor..konu zaten salak!e filmde hiç bi sürpriz de olmayınca:bu ne bea?! diyosunuz.vakit kaybı..
nylsue
nylsue

16 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
birinciside ikinciside güzeldi. çok komilk izlerken buyuk zevk aldım süppeeeerrrrrrr
miramus
miramus

12 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Konu basit, hiç sürpriz yok, oyunculukları beğenmedim, eğlendiğim de söylenemez..Filmlere +13 +18 gibi işaretler koyacaklarına bazılarına da -13 koymaları gerekir mesela bu filme :) Tek olumlu yanı Anne Hathaway'in ortaya çıkması yoksa Havoc'da izleyemezdik :)
nocturne-2
nocturne-2

11 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
gzl wakit geçirmek istiorsanız kesin izleyin konusu basit ama gerçekten baya güldürüo tavsiye ederm...
fragilegirl
fragilegirl

18 Ocak 2006 tarihinde eklendi
sıradan bir romantik komedi...bir farklılık yaratmıyor.izleyici olarak aynı son olacağını bile bile bu filmi izledim.sonuç=hayalkırıklığı
gulerb1903
gulerb1903

29 Mart 2005 tarihinde eklendi
klasik çağdaş peri masalı eserlerinden ama çok hoş yapmışlar izlenmeğe değer...
Ahmet G.
Ahmet G.

21 Ocak 2005 tarihinde eklendi
TRT 1 filmlerinden diycem ama utanıyorum çünkü son zamanlarda çok iyi filmler veriyorlar.Haksızlık etmeyelim.
mediha199
mediha199

27 Eylül 2004 tarihinde eklendi
bence çok güzeldi,2. filmi sabırsızlıkla bekliyorum
klace
klace

6 Ocak 2002 tarihinde eklendi
filmi izledim.senaryoyu çok basit buldum .o kadar iyi bir film değil ama biraz eğlenmek istiyorsanız gidin derim.ayrıca julie andrews in harika oyunculuğu filmi biraz olsun kurtarmış.gerçekten rolünün hakkını çok iyi vermiş.zaten geleceğin julia roberts ı deniyor kendisi için.filmde babaanne rolünde oynayan anne hathaway açıkçası pek hoşuma gitmedi.performansı iyi değildi bence.çok yapmacıktı.ama şöför rolündeki hector elizondo pek görünmemesine karşın çok iyi oynamış.sonuçta orta halli eğlencelik bir film ortaya çıkmış.gitmezseniz pek bir şey kaybedeceğinizi sanmıyorum.ama tabi karar sizin.bol sinemalı günler.....