Yüzücüler
2,3

Şenol Bilir
Şenol Bilir

29 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Film kesinlikle gerçeği yansıtmıyor bazı ülkeler topluluğu belliki yüzünün karasını bu film ile aklamaya çalışmış mültecilerin botunu patlatıp denizde boğan paralarını alıp çıplak bırakanlar öyle bir kucak açmışki mürtecilere benim bile gidesim geldi film drama deniyor ama bayağı bir macera olmuş sanki mürtecileri biz boğduk denizde biz paralarını alıp darp edip çıplak bıraktık kış günü biz yemeyiz Türk milleti mazlumun yanında oldu her zaman bu ülkeler ise mazlumların canını alan caniden başka birşey değil
Semih Büyük
Semih Büyük

3 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Film netfilx ne kadar bölücü ve yalancı bi platform olduğunu niye gösteriyor mülteciler konusunda Avrupalıların gaddar tutumunu iyi turkiyenin hoşgörüsunu kötü göstermişler netfilx iptal etmek için iyi bir neden
Filiz ERDOĞAN
Filiz ERDOĞAN

8 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Bu kadar mi olur yahu bu kadar mı!!! Guzel ulkemi ayaklar altina almış suriyeyi paris turkiyeyi afkanistan gibi gostermis, rüşvetçi, kaçakcı pis biryermis gibi gosterms ulkelerinin gerceklerini asla yansitmamis ustelik turkiyeyi kotu gostermis bir film. Olaylari dramatiklestirmekten olumlamaktan baska birsey gormedim. Uzuluyorum ulkem icin, sehitlerimiz icin. Asla begenmedim berbat otesi bir film.yaziklar olsun netflix.
halil akkır
halil akkır

8 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Yunanlıları bizim topraklarımızdan bizim insanlarımızdan daha iyi göstermeleri buna gerçekten çok güldüm. çok saçma bir film tavsiye edilmez ve izlenmez.
Ahmet Güneş
Ahmet Güneş

11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Filmin yarısındayim izlerken bu kadar olmaz diyorum Türkiye bu kadar mı kotu milyonlarca suriyeliyi bagrimiza bastık Türkiye'nin bu kadar kotu gosterilmesi onca güzel yer varken sanki hindistan gibi gösterilmiş kokular dumanlar vs pis bir ülke gibi güzelim Türkiyem puan bile verilmez bu diziye aslında izlemeyin Yunanistan karşısında bu kadar küçük düşürülmüş bir ülke yazıklar olsun ne diyim
Sinem Bayar
Sinem Bayar

26 Aralık 2022 tarihinde eklendi
asla gerçeği yansıtmayan saçmalık ötesi bi film. türkiye’ye sığınıp kendi halkımız bi sürü maddi olanaktan yararlanamazken onlar yararlanırken iyi. sapıklıkları ayrı vukuatları ayrı. Canım ülkemizin geldiği durumları düşününce çok üzülüyorum. yazık çocuklarımıza ve geleceklerine.
Mstfsrcm8
Mstfsrcm8

29 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Film gerçek dışı tamamen kurgu ve direk türkiyeyi kötüleme üzerine yapılmış suriye sanki geçmişte modern çağdaş bir ülkeymiş gibi gösterilmiş türkiyede sanki geri kalmış gibi fakir gösteriyolar bu filmi yapana da yaptırana da yazıklar olsun botları batıran çocukları öldüren yunanistanı ne kadar yardımsever göstermişsiniz tamamen yalan bok gibi bir film olmuş zaten bitirmedim dayanamadım NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE