Tron Efsanesi

valendom
valendom

4 Şubat 2011 tarihinde eklendi
senaryoda ki boşlukları çıkarttığımız zaman kesinlikle izlenebilir güzel bir film.ilk yarıdaki motor sahneleri ve disk yarışları inanılmazdı.Güzel ve keyif verici idi.hele hele filmin bugün ilk iş soundtrack albümünü almak olacak,inanılmaz kafa yapacak müzikler yanında da mavi bir içki :),oyunculuklara söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum.Hollywood şu an yaptığı en kusursuz iş,yan rolleri ile bile mükemmeller. Goraya olan benzetilmesi ise çok ilginç bir kaç gömlek üstünde çünkü
ozarkx
ozarkx

22 Ocak 2011 tarihinde eklendi
valla 6 aydır bu filmi bekliyorum...izlemediğim trailer, teaser, klip falan kalmadı...inşallah beklediğim gibi çıkar...
monopoly
monopoly

9 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Filim görsel efekte insanı adeta boğuyor. Her sahnesi adrenalin dolu, devam yapımı. Filim 2000 lerde bu haliyle çekilseydi damakta daha iyi bir tad bırakırdı. Kesinlikle izlenmesi gerekenlerden.
Brokoli
Brokoli

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Önceklikle Film Çocuk Filmi Değil.Aksine Anlaması Zor Olan Daha Çok 2.Yarıda Konuyu Kaptığınız Bir Film.Ve Şunuda Belirtmek İsterim Ki Filmin Tamamı 3D Değil Zaten Filmin Başında Bununla İlgili Bir Uyarı Yapıyorlar.Bunun Dışında Film Çok Eğlenceli Ve Heyecanlı.Herkesin İzlemesini Tavsiye Ederim.10/8
enesbaba123
enesbaba123

6 Şubat 2011 tarihinde eklendi
film güzeldi ama tabiki izlenmesede olur çünkü tek konu üzerinde film yürüyor aynı zamanda filmin devamını tahmin edebiliyorsunuz ama boş yere 3 boyutlu izleyip fazla para wermeyin dvdsi çıkınca evde de izleyebilirsiniz ama yinede güzeldi
BonusDisk
BonusDisk

13 Aralık 2011 tarihinde eklendi
Film senaryo ve konu olarak zayif olsa da müzikleri, görsel efektleri, çekimleri vs. süper. Özellikle müzikler sahane.
sekegu
sekegu

7 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Beğenmeyen arkadaşlar olabilir ama film kesinlikle ve kesinlikle kötü değil.
Pyloge
Pyloge

12 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Bir kaç saat boyunca boş vaktiniz varsa ve yapacak bir şeyinizde yoksa izlemenizi tavsiye ederim. Kötü senaryo ve diyalogları görsel efektler yüzünden unutabilirsiniz çünkü film görsel efekt konusunda aştığını söyleyebilirim.
Daft Punk'ın yaptığı Soundtrack albümü hala Playlistimdedir.
andromeda-2
andromeda-2

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
silphatos,

Bu film imax olarak çekilmediği için imax salonu sanırım bu filmi sadece 3 boyutlu olarak göstere bilir.
imax kamerası çok özel bir kamera bu filmde o kameraların kullanıldıgını düşünmüyorum, bu film imax olarak çekilseydi çok sağlam reklamı yapılırdı, filmi sadece istinye parkda imax salonunda izlemiş olursun !

Filmi varsa normal salonda izleyiniz, 3Dye dair çok sahne yok, hele Xpand olarak hiç tavsiye etmiyorum (Xpand gözlükleri agır ve karanlık gösteriyor) 10/8 devamı gelir bu filmin :)
disophrone
disophrone

28 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Enteresan bir konusu bulunan, güzel bir bilim kurgu bence gidin.
scor-pion54
scor-pion54

8 Şubat 2011 tarihinde eklendi
görsel efekt 10, soundtrack 10 izlemesi çok keyifli bir film tavsiye ederim puanım 9/10
ftemur2
ftemur2

25 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
güzel filmdi mümkünse HD 720p filan izleyin efekler iyi
maverick1989
maverick1989

7 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Konu işlenişi olarak 1982 de çekilen TRON a gerçekten sadık kalınmış, sadece aksiyon sahneleri biraz eksik kalmış bir şaheser. Kaldı ki 1982 de matrix dendiği vakit lineer cebir akla geldiği için ilk filmden haberi bile olmayan arkadaşların yorumlarını lütfen dikkate almayın..
rinnegan90
rinnegan90

11 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Önce, 1982 yapımı ilk Tronu izleyin. Daha sonra bu filmi seyredin. Çok güzel tatlar alacaksınız. Hiç de sıkıcı bir film değil. Gayet keyifliydi. Daft Punkın yaptığı müzikleri filme tam uyumlu ve hepsi birer şaheser.
kml35
kml35

22 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Film başlarda baya heyecean verici ,ortalarda biraz sıkıcı hal alıyor.Görsel açıdan doyurucu sayılır.Fakat hikaye çok basite indirgenmiş tam diyorsunuz konu çok güzel gelişiyor güzel gidiyor bakıyorsunuz konu sıkıcı ve uzun olmaya başlıyor.Yinede 3D olarak gidilebilecek film ama fazla ümitlerle gitmeyin...NOT:Yayınlanan ilk trailerı(iki kişinin motor sahnesiyle kapısıp birden önune geçmesi kş herkez bu fragmanı hatırlıyacaktır) filmde böyle bir sahneyi göremiyoruz..!!!!