Vanilla Sky
3,9

ss-ak
ss-ak

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bu filme ne söylesem azdır penalope zaten mükemmel birisi olağan dışı ve süper bi film
comic-girl
comic-girl

27 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
bu filmi kaç kez izlediğimi hatırlamıyorum. gerçekten..
biraz tom cruise için.. biraz filmi çözmek için..biraz da güzel sahneleri unutmamak için..
hoş bi film. kesinlikle dikkatli izlenmesi gerekiyor. korsanını lütfen alıp izlemeyin çeviriler çok kötü. bi kısmını hiç çevirmemişler zaten.en iyisi orjinali. ilginç bi film.güzel.
askerasker85
askerasker85

27 Mart 2005 tarihinde eklendi
yani bu filmin hakkını yememek lazım
bence aşırı gerçekçi çünkü zaten film aşk temasını konu almış ve filmin çekimleri sırasında penelope cruz ve tom cruise birbirlerine aşık oluyor yani bu da filmin gerçekçiliğini tamamen yansıtıyor...
neyse filmin karmaşıklığı zaten filme ayrı bir hava vermiş sizin anlaycanız süper bir film..
izlemenizi tavsiye ederim...
tanjureeves
tanjureeves

6 Nisan 2008 tarihinde eklendi
ben beğendim ve aç gözünü filminden daha iyi belkide değil ama tom cruıse cameron dıaz ın oluşu filme ayrı bir hava katmış onların oyunculukları filmi almış başka bir yere koymuş ve filmin kurgusuda gerçekten süperdi
miroglum
miroglum

30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Yani hayatımda izlediğim ve konusunu anlamadığım tek film.Rezalet diyebilirim...
LothaR
LothaR

12 Şubat 2002 tarihinde eklendi
Ben filmin konusunu çok beyendim,böyle birşeyi hiç beklemiyordum,tok kruzda çok ii oynamış.yani filme kesin gidin görün çok güzel
Selim5308
Selim5308

27 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Sonunu merak ettiğim için izledim Tom Cruise da diyecek bir şey yok ama izlemeye değer olacağını düşünmüyorum
alfie9
alfie9

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Kesinklike 7.5'u haketmiyor.. etkileyici 1 film ..kesinlikle seredin!
ozan-kurul
ozan-kurul

26 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
nası 7.5 yaa.böyle film kolay çıkmıo yapmayın çok güzel film.hatta favori filmlerimden herkese tavsiye ederim
hoyuk
hoyuk

21 Nisan 2002 tarihinde eklendi
Vanilla SKY'ı izlemediniz mi?O zaman büyük bir zevkten mahrum kaldınız...
iw3rs0n1985
iw3rs0n1985

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle sıkıcı... sonuda acaip saçma ve gereksiz. zaman kaybı.
ibrahimcoskun1980
ibrahimcoskun1980

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
tom gerçek bir dram oyuncusu bunu kabul edin.etmiyorsanız bu filmden başlayabilirsiniz.hafif bilim kurgu tadında dramatik bir aşkın işlendiği etkisnde kalacağınız bir ? (film/yapıt)
skouss54
skouss54

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
iyide bu fılmın hakkı bu puan mı gayette super bi fılmdı 10/8 i en az hak edıyor
eenkei
eenkei

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
filmi ilk izlediğimde anladım çok güzel bir film ama başıyla sonunu tahmin etmeniz imkansız gibi bişi herşey farklı gelişiyor izlemenizi taavsiye derim
naked-eye
naked-eye

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
filmde anlatılmak istenen çok şey var tabi anlayana. Bu film sciencology tarikatının çektirmiş olduğu ilk film. film mükemmel ama bazı sapkın düşünceler empoze etmeye çalışmışlar. bunları tasvip etmesem de izlemiş olduğum en iyi 2. film.