Film gerçekten de çok iyiydi! Müzikleri de çok iyi! Zaten tam anlamıyla bir TOM fanatiği olduğum için film bana iki kere güzel geldi!Beğenmeyen arkadaşlar,haksızlık yapmayın lütfen!Yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin!
İsterseniz bir silkinip kendinize gelin. Politikamız gereği forum alanlarına fazla müdahale etmiyoruz ama film sonlarını açıklamak insafa sığmaz. Sonra bunu yapan arkadaşa gelen tepki mesajlarını okumakta çok sıkıcı ayrıca.
Neden Amerikalılar başarılı Fransız, İspanyol v.b. filmlerinin yeniden çevrimlerini yaparlar ki (cevap basit, tabii ki para için)? Orjinalinden daha iyi olan bu tip bir yeniden çevrim gördünüz mü? Hatta yönetmen ya da oyuncular aynı olsa bile.Aç Gözünü (Abre Los Ojos) çok iyi bir filmdi, umarım güvenebileceğim bir yönetmen sayılan Crowe şahane filmi berbat etmemiştir. Yine de bu filmi beğenin beğenmeyin ama mutlaka Aç Gözünü’yü bir şekilde izleyin derim ben.Ayrıca sadece fragmanı izleyerek filme gidenlerin de hayal kırıklığına uğrayabileceğini düşünüyorum. Aç Gözünü filmini izlediğimde ilk bakışta hiç bir alakaları yokmuş gibi gözükmelerine rağmen filmin en yakın olduğu film olarak Matrix’i düşünmüştüm (Matrix deyince vurdu kırdı akla gelmesin, sanal dünya ve gerçek dünya arası ilişkiler açısından). Eğer senaryo çok fazla değiştirilmemiş ise romantik bir film falan bekleyenler tokat yemiş gibi olacak.