Vanilla Sky
3,9

su-sisesi
su-sisesi

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmin içine girdiğiniz zaman gerçekten çok duygusal bir film olduğunu anlamak zor değil. ama belli biyerden sonra kurgusundaki karışıklık beyninizi zorlayablir ve sizde ona kapılırsanız işkence gibi geleblir...iyibi film bence ama zevkler tabiki tartışılmaz
kubkub
kubkub

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ben çok beğendiğim gercekten izlemelisiniz...
denizilke2
denizilke2

2 Şubat 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en enterasan amam en güzel filmlerden biriydi, mutalak izleyin, filmin mantatlitesini anlayamamış arkadaşlar olumsuz yorunmlar yapmış ama emin olun yanılıyorlar, tom cruise, penolope cruz, cameran diaz bu üç oyuncunun bulunduğu bir filmin kötü olması zaten düşünelemez, ama bu kadar iyi bir film olmasını açıkçası beklemiyordum, kesinlikle filmde çok şaşıracagınız sahneler olacak, bir aşk için neler yapılabilir, bir aşk nasıl bu kadar can yakabilir ve aşk üzeirne herşey romantizmi bu kadar az kullanılıarak anlatılabilirdi.9/10
yigityasa
yigityasa

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
BEnce başarılı bir gerilim.Cok da sahane değil ama doya doya izlenebilir.8/10
Esteban-2
Esteban-2

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
vizyona girdiği dönemde eleştirmenlerce pek beğenilemişti.Halbuki ispanyol versiyonunu da düşününce çok iyi.One our use-Jane Osborne’nun seslendişrdiği şarkıyı hala severek dinliyorum.8/10
Creyk-van
Creyk-van

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bu filmi en az 10 kere izleidm ve hepsindede ağladım çok güzel bir filim ama biraz fazla karamsar yani fimi izlerken okdar kötü oluyosunki değiştirmek istiyosun kanalı televiyonda tabi:D ama ağlamak istiyenler için çok güzel bir film vede bence cameron diazın en iğrenç çıktığı film bence filmin baştan sonuna kadar iğrenç gözüküyo öff tamam uzakmıiyim güzel bir filim işte:D
ermanevir
ermanevir

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bu filmin hayatımda önemli yeri var. keşke yaşananların hepsi bi rüya olsaydı ve hep sevdiğimiz insanla sadece beraber olmayı hayal edip öyle kalsaydık. bence film amenabar ın kinde (open your eyes) daha başarılı. her ikisinide izlemiş birisi olarak cameron diaz ın çizdiği karakter gerçekten sinema tarihindeki en üzgün kadın. onun karizması diğer filmde yok. müzikler süper. filmde jeff buckley den last goodbye ın olması bile bu filme kafadan 6 puan verdirtir bana . senaryoda başarılı bence. biraz amerikanvari olduğu doğrudur ama bu filmin bambaşka bi büyüsü var.kızıl bi gökyüzü ve sevdiğiniz bi albümün kapağındaki aşıklar gibi umarsızca yaşamak...sonu kabusta olsa kim bunu yaşamak istemez ki (8/10)
ayna-fb27
ayna-fb27

4 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
anlamıyorum niye kötü spamlar almış... bence çok güzel filmdi... acaba dvd versiyonumu etkisizdi...
teomansonmez
teomansonmez

9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
İspanyol sinemacı Alejandro Amenábar'ın kendisi ülkesinde çektiği yine Penélope Cruz'un başrolünde olduğu '97 yapımı "Abre los ojos" adlı filminin Hollywood tarafından yapılan bir yeniden çevrimi Vanilla Sky.Bu kez yönetmenlik koltuğunda ise daha öncede Tom Cruise'la çalışmış olan(İyi Bir Başlangıç)Cameron Crow oturuyor.Hayalle gerçek,yaşam ile ölüm arasında gidip gelen bir adamın öyküsü.Tom Cruise'un muhteşem oyunculuğu,başarılı makyajı,Penélope Cruz ve Cameron Diaz gibi iki güzel yıldızla da zevkle izlenen etkileyici ve ilginç bir film.Diaz'ı daha önce hiç böyle bir rolde görmemiştik.Güzel aktirist neredeyse filmde öldüren cazibeye dönüşmüş.Cruise'un gerçekten "Doğum Günü:4 Temmuz" filminden sonraki en iyi oyunculuğu.Görülmeye değer,iyi bir film.Usta oyuncu Kurt Rosell'ı da unutmamalı tabi.Psikolojik-Dram türündeki Vanilla Sky, bilinçaltı üzerine yapılmış en iyi filmlerden biri.
perfect-circle
perfect-circle

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel
ahmetkayur
ahmetkayur

7 Mart 2007 tarihinde eklendi
film izlemek fahi yetenek ister bazı filmler vardır ki 1 sn sonra ne olabileceğeğini bilirsin.bu o tür filmlerden biri fakat her saniyesinde şaşırmak mümkün
muhteşem bir film hollywood un farkı da bu olsa gerek
gurkaninanc
gurkaninanc

7 Mart 2007 tarihinde eklendi
sadece soundtrackleri güzel olan bir film..orjinali olan open your eyes'i izlemenizi öneririm..
ibrahimcoskun1980
ibrahimcoskun1980

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
tom gerçek bir dram oyuncusu bunu kabul edin.etmiyorsanız bu filmden başlayabilirsiniz.hafif bilim kurgu tadında dramatik bir aşkın işlendiği etkisnde kalacağınız bir ? (film/yapıt)
ersindurmus62
ersindurmus62

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
gayet güzel bi film ama kurgusu çok kötü baya bi kafa karıştırıyo yine de çok sağlam bi film kesinlikle tavsiye edrim
tahirkavak
tahirkavak

14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bu zamana kadar bu filmi nasıl izlememişim hayret.Bu film hitler arasında...