naked-soul
11 Ekim 2008 tarihinde eklendi
'aç gözünü' gerçekten olmuş bir filmdi neden tekrardan çektiler anlamadım. tom cruiseun filmin orijinaline hayran kalması çok geçersiz bir neden çünkü fazla amerikan sulu esprilerinden ekleyerek ciddiiyetsiz hale getirmişler.
grçekten karmaşık ve sıkıcı anormal ötesi sırıda bi konuya sahip. anlaşılması oyunculuk performanslarından çok zor ki öyle kötü oyunculuklar görülmemiştir. cameron iyi sayılırdı ama pen. ve tom'ın brad ve angelina varimsi bi reklam hawasıyla çektiğini düşünüyorm . bu smithlerden de kötü
Tom Cruise’un en kötü filmi.Aynı zamanda izlediğim en kötü filmlerden biri,şimdi hatırlayınca bile kötü oldum.Tamamen arkadaş kurbanıyım,yaptım bir hata işte.İspanyol versiyonu da kötüydü zaten,ama ilginç berbatlıkta bir sinema deneyimi yaşamak için izlenebilir.10/2
Beklemediğim kadar kötü bir filmdi.Filmin kötü kısmı ise bence;bütün filmin aslında bir hayal üstüne kurulması.Bu yazıyı okuyanlara da tavsiyem oyunculara bakarak filme gitmeyin.Ama hayallerden hoşlanıyorsanız bilemem.Ama ben beğenmedim.