volkanick
26 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Tom Cruise'un boş NY sokaklarında koşmasıyla ünlü,belli bir yere kadar heyecan ve merak hissini yukarıda tutan yapısı ve yer yer sağlam diyaloglarıyla dikkat çeken ama içindeki her şeyi satır satır açıklamaya çalışan finaliyle bende hayal kırıklığı yaratan film. Tıpkısının aynından çekildiği 'Abre los ojos' filminin daha iyi olduğunu söyleyenler var -ki bunlar genel olarak Tom Cruise'suz bir dünyanın daha iyi bir yer olacağını iddia eden tipler- ama ben daha izlemedim.
bence daha akılda kalıcı ve mantıklı bir film olabilirdi.bence filmin senaryosu üzerinde fazla oynamışlar bu yüzden çok fazla kafa karıştırıcı bi film olmuş.sonlara doğru film güzelleşsede süresi normalden fazla uzun.filmin en güzel yanı Tom'un oyunculuğu.filmin konusu biraz matrix,gerçeğe çağrı gibi filmlere benzesede bence biraz saçmalamışlar o yüzden vasat bi film diyorum 10/5 cruise için
filmin sonunda anlamayanlar adına yapılmış açıklama sahnesi yok mu! baymaktan çok insanı çıldırtıyor. orjinal versiyonları bu yüzden desteklemek gerek. crowe bile oturup işi nasıl amerikanlaştırsam demiş ve hezimet getiren bir sona imza atmış.
Film gerçekten de çok iyiydi! Müzikleri de çok iyi! Zaten tam anlamıyla bir TOM fanatiği olduğum için film bana iki kere güzel geldi!Beğenmeyen arkadaşlar,haksızlık yapmayın lütfen!Yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin!
Neden Amerikalılar başarılı Fransız, İspanyol v.b. filmlerinin yeniden çevrimlerini yaparlar ki (cevap basit, tabii ki para için)? Orjinalinden daha iyi olan bu tip bir yeniden çevrim gördünüz mü? Hatta yönetmen ya da oyuncular aynı olsa bile.Aç Gözünü (Abre Los Ojos) çok iyi bir filmdi, umarım güvenebileceğim bir yönetmen sayılan Crowe şahane filmi berbat etmemiştir. Yine de bu filmi beğenin beğenmeyin ama mutlaka Aç Gözünü’yü bir şekilde izleyin derim ben.Ayrıca sadece fragmanı izleyerek filme gidenlerin de hayal kırıklığına uğrayabileceğini düşünüyorum. Aç Gözünü filmini izlediğimde ilk bakışta hiç bir alakaları yokmuş gibi gözükmelerine rağmen filmin en yakın olduğu film olarak Matrix’i düşünmüştüm (Matrix deyince vurdu kırdı akla gelmesin, sanal dünya ve gerçek dünya arası ilişkiler açısından). Eğer senaryo çok fazla değiştirilmemiş ise romantik bir film falan bekleyenler tokat yemiş gibi olacak.
tom cruise'un oyunculuk olarak en iyi olduğu filmlerden biri ,filmin ilginç konusu daha iyi işlenebilirmiş ozaman vasat olmaktan çıkabilirdi fazla oyunculuk sergilemek yerine konuyu biraz daha ortaya atmak filmi daha iyi yapardı herşey cameron crow'da bitiyor hataları fazla..!!!
aslında iyi bir film.başlarda kafanızı karıştırıp sizi düşünmeye zorluyor.çok dikkatli izlenmesi gereken bir film(filmi çözmek için). tek üzücü şey kurt russell ın rolünün geri planda olması.... eğer beyin jimlastiği istiyorsanız seyredin...
bu filmi anlayabilmek için bir kereden fazla izlemek gerekiyor,çünkü biraz karışık bir film.hatta biraz değil daha fazla.ben bir kere izledim ve çok iyi anlayamadım.bir kere daha izlersem daha iyi bir yorum yazabileceğim.şu anda yalnızca bir kereyle yetinmeyin demek istedim..:D