Actor-Ums
12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
american pastası serisi artık çok ünlü. fakat ünlü olması devam filmlerin harika olcağı anlamınada gelmio. birinci kadar komik olmasada yinede eğlenceli.
serinin iyi olduğunu söylemeye zaten gerek yok ama bu film içlerinde ancak bir üçüncülük alır. son film en iyisi. bu film ise daha çok birinci filme benziyor. ama yine de harika. hele o jimbo’nun yapışkanlı video bandı sahnesi bir başka. sahnede bir de smooth criminal şarkısını koymuşlar cuk diye oturmuş. lezbiyenler ise filme yeni bir şeyler getirmiş. ama serinin üç filminde de stifler’in kardeşinin daha fazla rolünün olması gerektiğini düşünüyorum.
serinin en iyisi.. yapıştırıcı sahnesinde gülmekten ölecektim.. ve bu stifler rolündeki adama ayrı bi ödül verilmeli kesinlikle.. filmin en iyi oyuncusu..
artık hakkını werelim komik olmasada amerikan pastası bir marka oldu gerçekten we ikinci filmi gelmemesi imkansız yine jimin babası göz büyülüyor stifllerı unutmamak lazım lezbiyenlerin önündeki stifler ile jimin uğralı izlemeye değer ancak kevin neden kız arkadaşını bırakmış anlayamadım 1. filmde önemi olan oyuncular yawaş yawaş içlerine çekiliolar ya oyuncu sayısını indirip onlardan yıldız yapın yada erkek oyuncu sayısını indirip kızlarınkini çoğaltın 10/8