Amerikan Pastası 2

Kaçırmayın derim...8/10
Actor-Ums
Actor-Ums

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
american pastası serisi artık çok ünlü. fakat ünlü olması devam filmlerin harika olcağı anlamınada gelmio. birinci kadar komik olmasada yinede eğlenceli.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
benim ilkinden belki çok az bir farkla daha başarılı gördüğüm bu devam filmi de yine izlenebilir ve efsane olmuş sahneler barındıran bir yapım.stifler ı izlemek bile yetiyor eğlenmek için.
erentos
erentos

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
izleyin mutlaka.pişman olmayacaksınız!..
doguspider
doguspider

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
artık hakkını werelim komik olmasada amerikan pastası bir marka oldu gerçekten we ikinci filmi gelmemesi imkansız yine jimin babası göz büyülüyor stifllerı unutmamak lazım lezbiyenlerin önündeki stifler ile jimin uğralı izlemeye değer ancak kevin neden kız arkadaşını bırakmış anlayamadım 1. filmde önemi olan oyuncular yawaş yawaş içlerine çekiliolar ya oyuncu sayısını indirip onlardan yıldız yapın yada erkek oyuncu sayısını indirip kızlarınkini çoğaltın 10/8
stillwater-2
stillwater-2

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
İlkine nazaran biraz tutuk bir devam filmi.Ama yine de ben bu seriyi seviyorum:))
beck31

komik:))komedi sevenler kaçırmasın!
beckhammm831
beckhammm831

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bana göre serinin en komik ve en çok izlenmesi gereken filmi. tam bir kahkaha tufanı. gülme krizine girebilirsiniz. dikkat!!!!!!!!!!
john-c
john-c

15 Ekim 2006 tarihinde eklendi
filmin sonunda stifler gibi hem çook şanslı (ikizler:)) hem de çook şanssız (anası:))))) olabilecek bi adam yokturr herhalde....;)
serhat-gozkaman
serhat-gozkaman

1 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence serinin engüzel filmi stifler olmasa filmi bu kadar begenmezdim şimdiye jadar çekilen en iyiy gençlik filmlerinden birisi.stiflerin jimle öpüştüğü sahne de baya gülmüştüm.amerikaya özendiren bi film
reedsternberg
reedsternberg

20 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Film ilk filmi kadar başarılıydı.Güldürmeyi iyi biliyorlar.izleyinnn
naciezgu
naciezgu

6 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
serinin en iyisi.. yapıştırıcı sahnesinde gülmekten ölecektim.. ve bu stifler rolündeki adama ayrı bi ödül verilmeli kesinlikle.. filmin en iyi oyuncusu..
The-Erinch
The-Erinch

5 Şubat 2006 tarihinde eklendi
sadece gülmek için izleyin.. tüm dert,tasaisıkıntıyı unutursunuz film süresince...!! her defasında gülmekten ağladığım bir film :) saygılarımla
megstory
megstory

15 Haziran 2005 tarihinde eklendi
serinin iyi olduğunu söylemeye zaten gerek yok ama bu film içlerinde ancak bir üçüncülük alır. son film en iyisi. bu film ise daha çok birinci filme benziyor. ama yine de harika. hele o jimbo’nun yapışkanlı video bandı sahnesi bir başka. sahnede bir de smooth criminal şarkısını koymuşlar cuk diye oturmuş. lezbiyenler ise filme yeni bir şeyler getirmiş. ama serinin üç filminde de stifler’in kardeşinin daha fazla rolünün olması gerektiğini düşünüyorum.