Amerikan Pastası 2

Kaçırmayın derim...8/10
su-sisesi
su-sisesi

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
serinin en çok sevdiğim filmi olduğu için özlelikle buna yorum yazıyorum çok eğlenceli ence ama seri malesef video filmleri sersi oldu malum amerikan pastası serisi 6 ya kadar geldi. ve seri gittikçe basitleşmeye ve iğrençleşmeye başladı belkide ondan diğer 3 film gösterrime girmedi.komediden çok cinsellikte ne kadar iğrençlik varsa teşhir etmeye başladılar.birde bu filmi izlerken keyif alanlar eminim neden bizim ülkemizde böyle şeyler yok diyorlardır.ama unutmayınki bizim ülkemizde amerikada olmayan bazı değerler var ve kavramlar var. malum namus kavramı genel olarak hiç bi zaman opnlar kadar açılamayız her şeyimiz kapalı kapılar arkasında yaşanır nette sohbet odalarında dışa vurulur.bu yazım mynette yayınlanmaz tahminimce ama olsun ben içimi dökümdeee..
Plagueis
Plagueis

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence serinin en kötü filmi.aslında buda iyi komik ama 1 ve 3 yanında daha sönük kalıyor..
Ogulcan B.
Ogulcan B.

13 Ekim 2012 tarihinde eklendi
İlk filmden daha başarılı bir devam filmi.Ben ilk filmde güldüğüm sahneler olmuştu ama açıkçası biraz sıkılmıştım fakat bu filmde hem ilk filme göre daha fazla güldüm hem de nerdeyse hiç sıkılmadım.Baştan sona sürükleyici bir komedi filmi olmuş,baba yine formunda yine güldürüyor.Şöyle diyim eğer ilk filmi beğenmişseniz bunu daha çok beğeneceksinizdir çünkü ben ilk filmi fazla beğenmemiştim ama bu film için olmuş tamam dedim,espriler falan sağlam,yaşanılan olaylar gayet komik yani izlerken hem gülebileceğiniz hem de iyi vakit geçirebileceğiniz bir film Amerikan Pastası 2.Son olarak ben ilk filme göre daha başarılı buldum,izleyin derim.

7/10
The-Erinch
The-Erinch

5 Şubat 2006 tarihinde eklendi
sadece gülmek için izleyin.. tüm dert,tasaisıkıntıyı unutursunuz film süresince...!! her defasında gülmekten ağladığım bir film :) saygılarımla
happyface
happyface

21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
komik:))komedi sevenler kaçırmasın!
serhatonce26
serhatonce26

20 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
bence serini en komik filmi olabilir
ynarcin
ynarcin

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
hiç abartmadan söylüyorum dumb&dumber ı bir kenara koyarsak herhalde hayatımda en çok güldüğüm filmdi.gerçekten baştan sona kahkaha makinası diye tabir edilen bir film ama bu kadar belden aşağı olmasına rağmen hiç de rahatsız edici değil.özellikle stiffler karakteri mükemmel ve bu filmde kendisini ilk filmde oldugundan çok daha fazla gösteriyor.sanırım en çok bando kampındaki solo sahnesine gülmüşümdür ama tabii kızların evine daldıkları sahneler de harikaydı.

10/10
Stanley-2
Stanley-2

19 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Yeterince komik ve iğrenç yine. stifler’ın fırlamalıkları filmin geneline hakim bu sefer. e bide stifler’ın annesi var tabi. onun da adı çokca geçiyo filmde ama kısa bir süre görüyoruz kendisini. yine de etkili! bir sahnesi var 'stifler’ın annesinin'.Ne diyelim: Biz bu anneyi istiyoruz!
jokerr-2
jokerr-2

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gayet eğlenceli
reedsternberg
reedsternberg

20 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Film ilk filmi kadar başarılıydı.Güldürmeyi iyi biliyorlar.izleyinnn
megstory
megstory

15 Haziran 2005 tarihinde eklendi
serinin iyi olduğunu söylemeye zaten gerek yok ama bu film içlerinde ancak bir üçüncülük alır. son film en iyisi. bu film ise daha çok birinci filme benziyor. ama yine de harika. hele o jimbo’nun yapışkanlı video bandı sahnesi bir başka. sahnede bir de smooth criminal şarkısını koymuşlar cuk diye oturmuş. lezbiyenler ise filme yeni bir şeyler getirmiş. ama serinin üç filminde de stifler’in kardeşinin daha fazla rolünün olması gerektiğini düşünüyorum.
sevketkop
sevketkop

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
10/10 söze gerek yok ama en sevdğim karakter Stifler :D
cream-2
cream-2

4 Ekim 2003 tarihinde eklendi
Birincisini izledikten sonra ve üçüncüsü vizyona girmeden ikincisini izleyim dedim. İlk filmde gülmekten yerlere yuvarlanmıştım ama bunda birincinin onda biri kadar gülmedim. Bütün esprileri birincide kullanmışlar sanırım buna birşey kalmamış. Bunu gördükten sonra da üçüncüden pek birşey ummuyorum açıkçası. Zaten böyle devam filmlerinde yönetmen falan değiştiği zaman film bozuluyor. Sadece filmin müzikleri ve güzel kızları için 4/10.
no-one-2
no-one-2