Yapay Zeka
4,4

egfurkan
egfurkan

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Bu filmi ne zaman izlesem çok hüzünleniyorum.Her sahnesi beni düşündürüyo.Bu filmin 2.sinin çıkması isterim.
erentos
erentos

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
of!hala etkisindeyim(4 sene önce izlemiştim)harika bir filmdi ve de duygusaldı.o çocuğun annesinin saç telinden oluşup,sonra da gittiği sahne...of allahım of!...
mad-fish
mad-fish

29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
kötüydü ya kötü... Bu Filmi Ankara istanbul arası yolculuk yaparken izledim, pişmanım... Yolculuk yaparken film izlemek gibi bi zevkim katloldu, olsun, canı sağolsun Spielberg abimizin'in. O'nun münih'i de benim için fena hayal kırıklığı olmuştu ve ilk defa (ondan sonrada olmadı) bi filmin yarısında sinema salonunu terk etmiştim. Ama bunda ümitle sonuna kadar direndim... yok... filmin bitmek bilmeyişi ayrı kasvet. Neyse ben tavsiye etmem arkadaşlar, ama illede bide kötü film izleyecem diyosanız buyrun izleyin. iyi seyirler...
kardanadam
kardanadam

23 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
beğenmedim.çok basit bir konu aşırı detaylarla 100 küsür dakikaya çıkarılmış.haley joel osment ve jude law’ın oyunculukları ise harika.5/10
blueviolet
blueviolet

22 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Stephan Spielberg’in gerçekten çok güzel filmler yapmasının yanısıra başarılı bir bilimkurgu.Jude Law gerçekten çok hoş:)Yine sahne kaçırılmadan izlenmesi gereken bir film..
kreb17
kreb17

21 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
en sevdiğim spilberg filmi bu,filmin sonunda ağlamıştım hüngür hüngür çok etkileyici,bizim 6.his teki velet çok iyi oynamış bu arada
cemre-365
cemre-365

19 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi (umarım 10 yıla kadar böyle robotlar yapılır=)
Sebulba
Sebulba

13 Haziran 2006 tarihinde eklendi
filmin konusu çok etkileyici.spielberg bir rüyayı değil gerçeği göstermiş bize.çünkü teknoloji böyle giderse filmin sonunda olduğu gibi evren androidlere kalacak.
Demirtas
Demirtas

29 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Robotlarmı daha insan yoksa insanlarmı daha robot ? Günümüzde insanların değer yargıları o denli hızlı değişiyorki bu soruyu sormadan edemiyorum. Filmdeki çocuk robot insanlara insanlığı hatırlatıyor ve siz onu izlerken insanlığı ve insanlığınızı tartabiliyorsunuz. Müthiş bir duygu sağnağı bence. Bu filmi sadece bir Bilim Kurgu olarak görmeyin. Bilim Kurgunun çok ötelerine geçiyor.
Fahri07
Fahri07

14 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
bilimkurgu sevenler için güzel bi film.ama film bilimkurgudan ziyade duygusal ve düşündürücüydü.ancak film nedendir bilmem daha sonra sıkmaya başladı.yinede izlenmesi gerekli.
werboten61
werboten61

22 Nisan 2006 tarihinde eklendi
bu zamana kadar yapılmiş bence en iyi bir insan duygusunu yasayan bir robot filmi insan syredince kendinden geciyor seyretmeyenler bence çok şey kaçırıyor
miroozkan87
miroozkan87

23 Aralık 2005 tarihinde eklendi
dramın tüm yan etkilerini vucudunuzda hissediyorsunuz bu filmde harika...
halukkaragoz
halukkaragoz

18 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Arkadaşlar filme bilimkurgu gozuyle değil de bir dram olarak bakalım acayip bi duygu yoğunluğu vardı harika ağlamamak elde değil yani
marshmallow-2
marshmallow-2

24 Mart 2005 tarihinde eklendi
çok güzel zevkli bir film..sonunda insan kendisini ağlamamak için zor tutuyor..
yapayzeka
yapayzeka

8 Mart 2005 tarihinde eklendi
hyatımda izledgm en güzel film kesinlikle herkers izlemelii