Yapay Zeka
4,4

duygu-1993
duygu-1993

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle müthiş bir filmdio haley joel osment ya bu çovuaa diyecek söz bulamıyorum yaaa kesinlikle bu film kaçmaz
hilal-132
hilal-132

6 Mart 2007 tarihinde eklendi
ya film harbi güzel...zaten bi bölümden sonra ayrı bi hal alıyo ... son 20 dk gerçekten hüzünlü...
yasemin-tufan
yasemin-tufan

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
ilk defa bir film beni ağlattı bence gerçekten çok güzel bir film
dilsadcelebi
dilsadcelebi

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir film. ama çok üzücü. film boyunce gözümden yaş eksik olmadı. hele son 20dk sında hüngür hüngür ağladığımı da itiraf ediyorum.
toxicty
toxicty

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
muthıs bır fılm yaaa sızı derınden cok etkıleyecek sakın kacırmayın bu fılmı
Eren Yenigün
Eren Yenigün

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bi yapım herşeyiyle güzel jude law da haley joel olsen da mükemmel oynamış bayıldım favori filmlerimden biri çok güzeeeeeel!
Bülgan Y.
Bülgan Y.

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu filmi 3 kere izledim..ve bi çok kez izleyebilirm..gerçekten çok ii bir yapım..
Chev
Chev

4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmeli çok hoşuma gitti
elizabeth-jack
elizabeth-jack

14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bu film çok değişik bir filmdi ya .acayip beğenmiştim aynı zamanda izlerken çok duygulanmıştım:(((( bir bilim kurgu filmine göre biraz fazla duygusaldı bence.bu arad jud lav a rölü acayip yakışmıştı:)))
ozkan-green21
ozkan-green21

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Teknolojinin hızla geliştiği, doğal kaynakların iyiden iyiye azaldığı bir dönem... İnsanlar yaşadıkları yerlere kadar izlenmektedir, yiyeceklerden insanlara hizmet eden kişilere kadar herşey yapaydır. Bahçe bakımı, ev hizmeti, hatta arkadaşlık için bile bir robot vardır. Bir tek sevgi için yoktur...

" Duygu ", robot evriminde tartışmalı bir konudur. Robotlar " gelişmiş gereçler " olarak görüldüklerinden duygulara sahip olmamaları gerektiği kabul edilmektedir. Ancak, henüz çocuk sahibi olmalarına izin verilmeyen ebeveynler için, Sibertronik Üretim bir çözüm bulmuştur: David adında bir çocuk robot...

Sevmeye programlanmış ilk çocuk robot olan David, deneme sürecinde, çocukları hastalığının tedavisi bulunana dek dondurulmuş olan Sibertronik işçisi ve karısı tarafından evlat edinilir.
Yeni ailesi David'e büyük sevgi gösterse ve ona çok iyi bakıyor olsa da, birtakım beklenmedik olaylar bu hayatı David için imkansız duruma sokar. Ne insanlar, ne de makineler tarafından kabul görmeyen David, tek koruyucusu olan oyuncak ayısı Teddy ile birlikte, gerçekte nereye ait olduğunu bulmak için bir yolculuğa çıkar ve robotlarla makinalar arasındaki çizginin hem korkutucu ölçüde geniş, ama yine de son derece ince olduğu bir dünyanın kapılarını aralar...
Stanley Kubrick'in saplantısı haline gelen " Yapay Zeka ", düşünce teknolojisinin geleceğini temsil eden bir karakter üzerinde yoğunlaşıyor. Kubrick'in dostu olan Spielberg, " 1980'lerde Stanley Kubrick beni yaratıcı sırlarının birinin içine aldı ve bana unutulması imkansız olan son derece güzel bir hikaye anlattı. " diyor.

Filmin yapımcılarından Kathleen Kennedy'ye göre, Spielberg'ün projeyi hayata geçirmesinin sebebi, Stanley'in anısına sahip çıkmak ve ona saygısını belirtmek. Kennedy, " Şuna hiç şüphe yok ki, Steven Spielberg filmde tüm yetenek ve bilgisini kullandı. Ama alt metin tamamıyla Kubrick'e aittir." diyor.
Hayatımda izlediğim ve en çok etkilendiğim,aynı zamanda da üstüne söyleyecek söz bulamadığım,bir kaç filmden biri,hatta birincisidir..Ama ilk üç'ümde olduğu bir gerçek..Hala daha izlemeyenler var ise bu şaheseri,yapacakları şeyin ne olduğunu biliyorlardır.......
loverman001
loverman001

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu filmde o robot çocuktan kaynaklanan müthiş bi duygusallık var , beni film boyunca etkiledi , annesi bildiği insana olan bağlılığı ve sevgisi . müthiş bi filmdi..
tapping-the-vein
tapping-the-vein

31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
anne, diyip kendini suya bırakışı.. Çok ağır bir film.. biyonik bir çocuğa anne'yi aşılamak.. Elleri öpülesi Spielberg..
egfurkan
egfurkan

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Bu filmi ne zaman izlesem çok hüzünleniyorum.Her sahnesi beni düşündürüyo.Bu filmin 2.sinin çıkması isterim.
kreb17
kreb17

21 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
en sevdiğim spilberg filmi bu,filmin sonunda ağlamıştım hüngür hüngür çok etkileyici,bizim 6.his teki velet çok iyi oynamış bu arada
Sebulba
Sebulba

13 Haziran 2006 tarihinde eklendi
filmin konusu çok etkileyici.spielberg bir rüyayı değil gerçeği göstermiş bize.çünkü teknoloji böyle giderse filmin sonunda olduğu gibi evren androidlere kalacak.